Previziuni numerologice 2018

A ţine cont de vibraţia anului personal, e ca şi cum te-ai mişca în concordanţă cu întregul Univers!

Previziuni numerologice

Foarte important!
1. Este valabil doar pentru cei peste 18 ani. Cei aflaţi sub această vârstă, se află încă sub influenţa unuia dintre părinţi.
2. Anul personal se calculează astfel: ziua naşterii+luna naşterii+anul studiat. De exemplu, pentru cineva născut pe 15.03.1963, 2018 este un an de vibraţie 2 (6+3+2=2)
3. Sunt foarte importante zilele şi lunile din an care corespund vibraţiei anului personal. Din exemplul dat ceva mai sus, zilele de 2, 11, 20, 29 şi lunile februarie (2) şi noiembrie (11) din 2018 sunt semnificative.
4. Trecerea de la un an la altul are loc într-un mod foarte lin, pregătirile pentru noul an începând cu trei luni înainte de a se încheia anul calendaristic.
5. Odată la nouă ani, se repetă ciclurile. Aparent, unele experienţe par a se repeta, mai ales dacă au fost în mod greşit înţelese sau pur şi simplu, neglijate oportunităţile apărute.
6. Dacă anul personal corespunde unui număr karmic, atunci anul personal poate fi un an problematic.

AN PERSONAL 1 – Anul învăţului şi dezvăţului

Un pas făcut către o nouă, altă perspectivă! Este anul în care au loc detaşări definitive de vechi obişnuiţe, idei, mentalităţi, locuri şi/sau oameni. Un an personal 1 este în primul rând un an al clarificărilor, iar în al doilea rând, estefoarte important pentru ceea ce se va întâmpla în următorii 9 ani! Într-un astfel de an schimbările se petrec, deocamdată,mai mult în interior decât pe dinafară, deci cine se aşteaptă să trăiască miracole sauminuni “peste noapte”, s-ar putea să aibă parte de mari dezamăgiri. :)
Într-un an personal 1 se schimbă modul de a gândi, de a simţi, se schimbă modul de a acţiona şi de a comunica. În mod firesc, apar schimbări cam pe toate planurile: în finanţe, relaţii, domiciliu, loc de muncă sau profesie. Deocamdată, acestea sunt doar impulsuri de a schimba ceva în viaţă (iar unele idei pot fi de-a dreptul geniale), însă energia este insuficientă pentru manifestare, pentru materializarea lor.
Tentaţiile de a schimba apar treptat, pe măsură ce noua vibraţie se integrează. Astfel, putem fi tentaţi în a ne schimba meseria, locul de muncă. Putem fi tentaţi în a întrerupe relaţii “cu vechime”, pentru că acum atragem altfel de oameni, corespunzători noii vibraţii. Putem fi tentaţi în a face schimbăriatât în casă sau chiar să ne mutăm într-o altă casă. Putem fi tentaţi în a căuta noi resurse financiaresau a renunţa la unele mai vechi. Pot apărea chiar şi probleme de sănătate!Deci, din anumite puncte de vedere, acest an poate fi considerat a fi unul problematic, mai ales când ne lăsăm conduşi de teamă… De ceea ce s-ar putea să se întâmple “dacă…”!
Care este lucrul cel mai potrivit şi indicat de făcut într-un astfel de an? Să ne folosim energia creativităţiişi a imaginaţieiîn direcţia a tot ceea ce aduce senzaţia de bucurie. IMAGINAŢI-VĂ ce v-ar place, ce vreţi să fiţi, unde vreţi să fiţi, cu cine vreţi să fiţi.Imaginaţi-vă ce vreţi să faceţi şi ce să aveţi! 😉
Ca un efect secundar observat într-un astfel de an, extrem de relevant pentru cei care sunt în preajma persoanelor care trec printr-o astfel de tranziţie. Un an 1 este un fel de “an al tăcerii”. Începe să dispară treptat cheful de a sta de vorbă şi/sau de a acţiona. Deci treceţi cu vederea atât peste tăcerile interminabile cât şi peste perioadele de “fără niciun fel de chef”! 😉
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal 1. În plus, atenţie cum vă simţiţi şi ce se întâmplă în zilele de 1, 10, 19, 28, cât şi în lunile ianuarie şi octombrie.

AN PERSONAL 2 – Anul planificărilor

Este un an în care emoţiile, sentimentele, relaţiile se află în prim plan. S-a terminat perioada de tăcere, de visat, de stat prea mult în acelaşi loc, într-un loc sau… degeaba. Un an 2 este un an de mişcare şi manifestare! Este un al vederilor în perspectivă, al planificărilor/organizărilor şi abia apoi de trecere la acţiune! Eşecurile apar doar în cazurile în care ordinea este inversată!
Într-un an personal 2 se revăd visele din anul anterior, mai ales a celor care sunt încă stabile (şi de bun simţ…). Se revăd paşii care sunt necesari pentru a le vedea implinite. Sunt puse în ordine, reevaluate toate resursele, atât cele tangibile cât şi cele intangibile. Sunt puse la fel, tot în ordine, toate activităţile ce urmează a fi făcute. Şi (foarte important de făcut într-un astfel de an!) COMUNICAŢI! Întrebaţi, cereţi sfatul sau ajutor dacă aveţi nevoie. Informaţi-vă, adunaţi cât mai multe informaţii. Pe măsură ce vă implicaţi din ce în ce mai mult, cu atât apar în preajmă ajutoarele de care aveţi nevoie. Dacă aveţi nevoie de vreo informaţie, apare. Dacă aveţi nevoie de o persoană, vine. Dacă aveţi nevoie de vreun lucru, îl găsiţi.
Foarte important! Dacă apar oportunităţi de a vă deplasa, de a participa la cursuri, seminarii, conferinţe, profitaţi de aceste şanse, pentru că este un an în care, reamintesc, relaţiile se află la loc de frunte! Acordaţi atenţie mai ales la astfel de oportunităţi care apar începând încă din luna octombrie a anului anterior.Lăsaţi ca noua vibraţie să intre în mod firesc, odată cu schimbările corespunzătoare ei!
Anul anterior a fost întradevăr un an al retragerii, al senzaţiei de deconectare de lume şi de oameni, iar în acest an urmează extinderea, creşterea, dezvoltarea. Şi multe alte lucruri încep să se schimbe, pentru că voi înşivă v-aţi schimbat. De fapt, vă vedeţi dintr-o altă perspectivă, iar lucrurile ce se află în preajmă sunt văzute dintr-o altă perspectivă, mult mai apropiată de ceea ce sunt şi cum sunt de fapt.
Dacă în anul anterior doar aţi visat (să fiţi ceva, undeva, cu cineva, să faceţi sau să aveţi ceva), acum toate resursele se rearanjează altfel, corespunzător noilor nevoi. Unele lucruri se pot întensifica sau dimpotrivă, pot dispărea din realitatea imediată. Sunt intensificate mai ales lucrurile care corespund cu noua vibraţie, inclusiv relaţiile cu persoanele cu care putem colabora! Şi cam toate evenimentele care au loc într-un astfel de an sunt cam la fel: fie se intensifică, fie se disipă. Se poate pierde un loc de muncă sau se poate găsi un nou loc de muncă, mult mai potrivit cu noua personalitate. Se pot încheia noi parteneriate (mai ales de afaceri), mult mai favorabile. Din punct de vedere financiar,fie se pot câştiga bani mai mulţi, fie se pot pierde. Relaţiile ceva mai vechi, fie se întăresc mai tare, fie încep să se răcească.
Chiar dacă credem sau suntem convinşi că în acest an “putem răsturna munţii”, energia este (încă!) insuficientă pentru a termina sau duce până la final chiar orice fel de acţiune. Cele care necesită cantităţi mari de energie, de resurse şi sunt legate de viaţa personală, pot eşua sau se pot întrerupe. Cum ar fi de exemplu, mutatul într-o altă casă (localitate, ţară) sau o separare dintr-o relaţie afectivă “cu vechime”. Deocamdată, evaluaţi-vă toate resursele!
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal2. În plus, atenţie cum vă simţiţi şi la ce se întâmplă în zilele de 2, 11, 20, 29, cât şi în lunile februarie şi noiembrie.

AN PERSONAL 3 – Anul fericirii şi al bucurei

Este anul în care mare parte din vise încep să se îndeplinească şi totodată, şansele sunt foarte mari ca tot ceea ce începeţi acum să reuşească. Într-un an 3 predomină senzaţiile de bucurie, optimismul, iar dacă lucrurile tergiversează, vi se par că merg prea încet sau altfel decât aţi fi vrut, sunt şanse mari ca nerăbdarea, nemulţumirile, frustrările, furia să iasă la iveală. Sunt semnele prin care Universul comunică şi vă comunică un singur lucru: v-aţi rătăcit de ceea ce urmăreaţi de fapt şi v-aţi focalizat prea mult pe CUM se vor îndeplini acestea! Mult mai eficient este să acceptaţi (aşa cum sunt) noile schimbări de circumstanţe şi să căutaţi soluţii.
Ce se întâmplă de obicei într-un an 3? Multe lucruri sunt la superlativ, marea majoritate a celor care implică creativitatea. Mai multă comunicare (scrisă sau vorbită), mai multe relaţii, mai multe cheltuieli, mai multă implicare în acel gen de activităţi plăcute (hobby-uri), mai multe deplasări, inclusiv timp liber!
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal3. În plus, atenţie cum vă simţiţi şi la ce se întâmplă în zilele de 3, 12, 21, 30, cât şi în lunile martie şi decembrie.

AN PERSONAL 4 – Anul discernământului

Un an personal 4 mai poate fi numit anul cunoaşterii şi a înţelepciunii. Este anul în care ne dăm seama de cam tot ceea ce s-a exagerat. Ne dăm seama că, fie am fost folosiţi, fie am folosit. În general este anul în care se dau multe lupte interioare, în care tendinţele sunt mult mai mari de a amâna şi evita schimbările, de a tergiversa cât mai mult luările de decizii.
Este anul în care multe din lucrurile care păreau a fi stabile încep să se clatine. Este anul în care cam tot în ce s-a exagerat se opreşte. Apar limitări şi restricţii, mai ales în cazul în care au fost supra-evaluate unele resurse, în care s-a exagerat în folosirea unora, cât şi în cazul în care s-a evitat implicarea personală (s-a fugit de muncă sau de orice lucru care necesita efort). Ei bine, în acest an conjuncturile şi circumstanţele care apar necesită şi muncă şi eforturi, deci un an 4 poate fi perceput ca un an destul de dificil. Dar este anul în care tot ceea ce se face are trăinicie şi durabilitate! Dispar din realitate toate elementele (inclusiv persoanele) superficiale, inutile, nepotrivite. Este anul în care ne asumăm responsabilităţi, în care orice fel de muncă este privită şi tratată cu seriozitate, în care obţinem cele necesare prin efort susţinut şi prin implicare personală. La fel, cu aceeaşi mare seriozitate, sunt tratate relaţiile, finanţele, sănătatea.
Într-un an 4 se echilibrează balanţa resurselor, atât a celor personale cât a celor din preajmă, deci din punct de vedere financiar într-un an 4, poate fi un an în care banii sunt ceva mai puţini decât în anii anteriori. La fel se poate întâmpla şi cu starea de sănătate, mai ales dacă s-a exagerat în unele privinţe (alimentaţie necorespunzătoare sau în exces, servicii primite sau date altora, etc).
Neindicate sunt într-un astfel de an schimbările bruşte, deciziile definitive, mai ales a celor făcute pe baza impulsurilor emoţionale. Într-un an 4 starea emoţională este destul de fragilă, deci putem trăi de multe ori senzaţia de incertitudine, de nesiguranţă. În plus, putem fi foarte uşor de influenţat din ceva din exterior sau dimpotrivă, putem influenţa foarte uşor pe alţii. Ca un detaliu foarte important şi caracteristic unui astfel de an, este apariţia unor persoane deosebite în preajmă. Deosebirea constă în atitudinea lor interioară, în modul în care comunică şi în ceea ce ne comunică.
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal4. În plus, atenţie la cum vă simţiţi şi la ce se întâmplă în zilele de 4, 13, 22, 31, cât şi în luna aprilie.

AN PERSONAL 5 – Anul reconectării la Sine

Într-un an personal 5 senzaţia este că ne aflăm pe vârf de munte. Avem o altă perspectivă, atât în sus cât şi în jos. Vedem multe detalii care, atunci când eram jos, ne-au scăpat! Ne putem simţi şi obosiţi dar şi mulţumiţi de rezultatele muncii depuse în ultimii patru ani. Pentru că da, abia într-un an 5 începe să se coacă rodul muncii depuse, să fie bun de cules. Deci de ce fel de rod apare în acest an, suntem singurii responsabili!
Perspectivele fiind cu totul altele decât cele văzute în anii anteriori, acum putem decide în ce direcţie să mergem mai departe. Decidem ce fel de schimbări ne dorim. Este anul în care atragem lucrurile dorite cu mare uşurinţă, nemaifiind nevoie de atât de mult efort şi muncă depusă. Este anul în care se pot încheia definitiv multe şi în care se pot începe multe. Este anul în multe lucruri se vor întâmpla ca “de la sine”, tocmai pentru în acest an vă reconectaţi la Sinele din interior!
Este un an în care toată energia şi resursele de care dispuneţi să fie îndreptate către menţinerea, întreţinerea şi întărirea acestei legături. Chiar dacă apar o mulţime de oportunităţi (care de care mai tentante), într-un astfel de an sunt de evitat lucrurile care ar putea slăbi această legătură, cum ar fi muncile voluntare, actele de altruism sau de sacrificiu, mutatul într-o altă casă (oraş sau ţară) sau un divorţ. Dacă (doar dacă!) ideile de acest gen persistă, atunci revedeţi ciclul parcurs într-un an personal 2 (evaluarea resurselor, organizarea lor şi planificări).
Ce lucruri ceva mai deosebite pot apărea într-un astfel de an? Pot fi tentaţii de a călători cât mai des, de a trăi aventuri, de a cunoaşte şi de a testa cât mai multe lucruri noi. Într-un an 5 toate valorile personale (tangibile şi intangibile) sunt tratate cu mare atenţie şi respect. Se caută expansiunea sub toate formele posibile cunoscute: competenţe, relaţii, finanţe!
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbările trăite într-un alt an personal 5. În plus, atenţie la cum vă simţiţi şi la ce se întâmplă în zilele de 5, 14 şi 23, cât şi în luna mai.

AN PERSONAL 6 – Anul responsabilităţilor

Într-un an personal 6 au loc stabilizări şi definitivări, atât din punct de vedere afectiv cât şi material! Dacă în anul anterior au început să se vadă primele roade, abia acum, în acest an sunt bune şi de cules.
Este anul în care simţiţi (poate după foarte mulţi ani!) că sunteţi mulţumiţi, siguri şi în siguranţă. Şi căutaţi să îndepărtaţi, să vă debarasaţi de orice sau de oricine v-ar putea perturba această stare de linişte şi de linişte! Pentru că, întradevăr, în acest an este mare nevoie de linişte… Este anul în care luaţi decizia dacă veţi merge în continuare pe acelaşi drum, să faceţi aceleaşi lucruri, alături de aceleaşi persoane, sau veţi schimba toate acestea. Este anul în care are loc un proces de “maturizare” mai ales pe plan afectiv, în care atenţia şi energia este îndreptată mai mult către casă, către relaţiile de familie, către relaţiile “de suflet”.
Marea majoritate a evenimentelor şi a schimbărilor dintr-un an 6 se învârt în jurul sentimentelor şi a emoţiilor. Tot ceea ce corespunde fericirii, este acceptat. Tot ceea ce dăunează bucuriei, este înlăturat. Pentru că în acest an se poate alege şi asuma în mod conştient atât a drepturilor, cât şi a responsabilităţilor!
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal6. În plus, atenţie la cum vă simţiţi şi la ce se întâmplă în zilele de 6, 15 şi 24, cât şi în luna iunie.

AN PERSONAL 7 – Anul planului spiritual

Toate recompensele care vin în acest an, sunt ca un fel de continuare din anul anterior. În sfârşit, e linişte şi pace. Singura dificultate care poate apărea în acest an, este păstrarea măsurii acestor recompense pe care singuri ni le stabilim! Într-un an 7, întregul Univers contribuie la amplificarea acestora, deci mare atenţie la ce emiteţi. Emiteţi plăcere, iubire, mulţumiri? Se amplifică! Emiteţi nemulţumiri, temeri sau regrete? Vi se înmulţesc motivele! Deci într-un astfel de an căutaţi să puneţi cât mai mult frumos şi cât mai multă bucurie, atât în interior cât şi în afară. Pentru că în acest an totul începe să-şi încetinească ritmul, să se deruleze mult mai încet ca în anii anteriori, cel puţin în realitatea exterioară. E ca şi cum am fi îndemnaţi la prudenţă, la gândire, informare, cercetare, cu mult înainte de a acţiona sau a ne implica în ceva.
Evenimentele care apar într-un astfel de an sunt în legătură “cu măsura”. De exemplu, cu măsura cu care aţi păstrat balanţa dintre “a da” şi “a lua” sau de cât ori în ce măsură v-aţi asumat unele drepturi şi responsabilităţi. Deci pot apărea fie unele drepturi suplimentare, fie unele responsabilităţi suplimentare, de astă dată imposibil de refuzat sau evitat.
Este un an nepotrivit pentru a face orice fel de investiţii, atât emoţionale cât şi materiale. Şansele ca acestea să fie de durată sau benefice, sunt foarte mici. E ca şi cum ni se ofera şansa de a vedea ce se află dincolo de aparenţe, dincolo de ce e “rău” şi ce e “bine”!
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal7. În plus, atenţie la cum vă simţiţi şi ce se întâmplă în zilele de 7, 16 şi 25, cât şi în luna iulie.

AN PERSONAL 8 – Anul planului material

Aşa cum fiecare nou pas sau etapă se simte încă cu ceva vreme înainte, tot aşa, începând dintr-un an 8 încep să se simtă încă dinainte că ceva se va întâmpla, cât de curând. Şi aşa şi este!
Un an 8 este un an în care simţim că vrem să stăm din ce în ce mai mult singuri, departe de orice fel de medii sau persoane “zgomotoase”, fără prea mult chef de vorbă sau de treabă. Gândirea, comunicarea, mişcarea, toate acestea se derulează într-un ritm din ce în ce mai lent. Şansele ca într-un astfel de an să apară erori în comunicare (scrisă sau vorbită), sunt destul de mari, pentru că şi înţelegerea este la fel de lentă!
Este un an oarecum asemănător cu un an 1, doar că în acest an, mai ales în momentele de linişte şi relaxare, se vede foarte bine şi ce merge bine şi ce merge prost. Este anul în care ne putem da seama de ce unele lucruri merg foarte bine, iar altele foarte prost. Şi totodată ne dăm seama şi ce anume s-ar putea face, pentru ca totul să meargă şi mai bine! Deci este un an de introspecţii, de formare a unor imagini cât mai complete, de evaluare şi de re-evaluare a tuturor aspectelor din viaţă. Este un an de asumări şi luat măsuri importante, mai ales privitoare la planul material. Este un an potrivit pentru a face astfel de investiţii sau pentru a recupera unele datorii ceva mai vechi.
Deci toate legăturile cu acest plan (material, financiar) cunosc schimbări, fie dorite fie mai puţin dorite. Se întrerup mai ales relaţiile neechilibrate, mari consumatoare sau neprofitabile, indiferent dacă sunt de viaţă, de afaceri sau de loc de muncă.
Ca un revers al medaliei pentru un astfel de an, pot apărea şi unele lucruri mai puţin plăcute, cum ar fi unele pierderi financiare venite pe neaşteptate (accidente, procese, furturi) sau chiar probleme de sănătate. Totul depinde de gradul de conştientizare a ce se dă şi ce se ia în schimbul acestor lucruri materiale!
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal8. În plus, atenţie la cum vă simţiţi şi ce se întâmplă în zilele de 8, 17 şi 25, cât şi în luna august.

AN PERSONAL 9 – Anul bilanţurilor

Multe încheieri şi multe alte (posibile!) începuturi… Cam aşa arată bilanţul general al unui astfel de an. Şi ca urmare a micilor sau marilor bilanţuri, tot aşa ne şi putem simţi: ca rupţi în două!
Cele începute în acest an sunt din ce în ce mai greu de dus la capăt, iar cele vechi ajung la un capăt. Relaţii vechi, “de suflet”, se pot întrerupe prin forţa circumstanţelor. Pot apărea din ce în ce mai des probleme de focalizare, atenţia fiindu-ne atrasă în “n” locuri sau în “z” direcţii. Aşa se pot observa unele detalii care au scăpat din vedere, altădată. Acestea se pot adăuga la o altă imagine, una cu mult mai largă şi mai vastă! Important de remarcat, este că mare parte din aceste lucruri observate în decursul acestui an, sunt lucruri care urmează să se încheie, fără a se şi încheia deocamdată. Deci pot apărea într-un astfel de an orice fel de (posibile!) încheieri, de orice natură: de relaţii, de muncă, de ataşamente sau de obiceiuri. Este anul în care are loc de obicei un fel de curăţenie generală, în care se aruncă tot ceea ce este inutil sau nepotrivit cu anul ce urmează. Ori această curăţenie începe întotdeauna din interior! Se face curăţenie atât în interior cât şi în întreaga viaţă!
Ca o caracteristică aparte a unui astfel de an, este lumina subtilă pe care, treptat, se simte după fiecare loc “curăţat”. Cele rămase libere încep să emită, iar oamenii sunt atraşi de o astfel de lumină. Deci într-un astfel de an suntem observaţi, băgaţi în seamă, chiar şi fără dori sau căuta neapărat acest lucru! În plus, sunt “luminate” şi lucrurile pe care am dori să le ţinem ascunse!
Sunt favorizate într-un astfel de an toate activităţile care implică oameni, orice fel de legături cu străinătatea, orice fel de finalizări de proiecte. Într-un astfel de an sunt posibile evenimente şi schimbări rapide şi total contradictorii, cum ar fi un divorţ rapid şi o nouă căsătorie sau obţinerea unui câştig neaşteptat urmat aproape imediat de o pierdere la fel de mare.
Revedeţi cum v-aţi simţit în urmă cu 9 ani şi amintiţi-vă de schimbăriletrăite într-un alt an personal9. În plus, atenţie la cum vă simţiţi şi ce se întâmplă în zilele de 9, 18 şi 27, cât şi în luna septembrie.

astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Articole similare:

Anul 2018, un an cu adevărat deosebit!

2018, anul Câinelui de Pământ

Tendinţe

***********

Sursă imagine

%d bloggers like this: