Probabilităţi pentru luna Iulie 2014

prima parte a articolului poate fi citită aici.

Lumina-01

Vibraţia 1.

Ceva mai multă atenţie se cere de la tine în această lună. Pot interveni destul de multe situaţii delicate, evenimente care vă pot da realmente peste cap obiectivele, planurile făcute în lunile anterioare. Dacă ai făcut presupuneri, atunci, în această lună, înţelegi şi care au fost acele false presupuneri.

Este o lună bună de petrecut în familie sau în anturajul intim pe care îl ai. O doză de linişte şi de calm te poate ajuta enorm de mult pentru a-ţi reîncărca bateriile, lăsând deoparte (măcar pe parcursul acestor zile de vară!) a tot ceea ce înseamnă job, sarcini profesionale sau… interesul personal.

 Vibraţia2.

Relaţiile de tip profesional, fără niciun fel de implicări emoţionale, sunt cele care îţi atrag atenţia în această lună. Şi e destul de greu să eviţi tocmai acel lucru care te caracterizează, care te pune în mişcare: emoţia!

Dacă ai avut ceva planificat atunci luna iulie este cea mai indicată. Prietenii sau cunoştinţele din jur de care eşti mai puţin legat sufleteşte îţi pot oferi şi nişte ajutoare, chiar dacă ajutorul constă doar în nişte cuvinte spuse sau informaţii. Acele informaţii te pot ajuta să iei nişte decizii destul de importante!

Ia o pauză. Meditează. Retrage-te în tine pentru a căuta răspunsuri, pentru a înţelege ce ai de făcut mai departe şi de ce ai făcut ce ai făcut. Folosirea raţiunii şi logicii în exces lasă nişte urme pe care ai început deja să le vezi sau să le simţi. Aparenţele de cele mai multe ori te-au dus pe nişte căi greşite, în special pe plan material. Se prea poate să ai nişte probleme financiare în această perioadă, ca o urmare a luării deciziilor pe seama aparenţelor. Este o şansă, o posibilitate de a reglementa o astfel de situaţie. O lecţie de care, poate, aveai cu adevărat nevoie. A fi bogat înseamnă cu totul altceva decât a fi posesorul unor averi materiale, înseamnă să ai mulţi oameni în jurul tău!

 Vibraţia 3.

Eşti plin de forţă, de curaj, în această lună. Ceea ce ai evitat să gândeşti sau să faci în lunile anterioare, în această lună se dovedeşte a fi un factor stresant şi în realitate. Dacă în lunile anterioare ai avut ceva probleme financiare, se pare că această lună este „plină” din acest punct de vedere. Dacă dai, cere. Evită să iei de acolo de unde ai investit puţin… sau deloc. Dacă ar fi să parafrazez pilda semănătorului, în această lună tu eşti cel care ŞI seamănă dar ŞI adună recolta aproape instantaneu!

Dacă ai depus deja efort, atunci în această lună vei culege multe roade, „efort” însemnând atât muncă fizică, emoţională, cât şi intelectuală.

În general, zilele lui Iulie pentru tine sunt mult mai favorabile pentru afaceri sau pentru latura profesională. Deci, investeşte în continuare (atât timp, cunoştinţe, competenţe, abilităţi) în acele lucruri, domenii sau persoane, care îţi pot aduce rod. Evită să îţi consumi energia personală în spre acele domenii sau persoane care (şi cu care!) îţi petreci timpul doar în ideea că ai avea răspundere faţă de ele. Sau măcar reduce acest consum de energie! Păstrarea echilibrului dintre ceea ce doreşte mintea şi ceea ce îşi doreşte sufletul îţi aduce cu certitudine succesul pe ambele planuri.

Lumini si Umbre-01

 Vibraţia 4.

Este o încheiere de ciclu din punct de vedere vibraţional pentru tine, ciclu care a început cam prin luna noiembrie. Ultimele probleme apărute se rezolvă cu mare uşurinţă pentru că ştii deja şi cam ce fel de probleme sunt.

Uneori această finalizare de drum poate înregistra şi unele pierderi sau pagube. Poate fi vorba în egală măsură atât despre pierderi materiale dar şi legături avute cu anumite persoane.

Orice fel de conflict (interior sau exterior) se încheie în aceste zile, ba mai mult, descoperi că orice sfârşit reprezintă un nou început!

Încă un mic detaliu destul de important:

Pentru că urmează un nou ciclu de 9 luni, este mult mai înţelept să îţi foloseşti imaginaţia şi creativitatea proprie pentru crearea viitorului! Îţi aparţine!

În astfel de momente, se petrec tot felul de evenimente care te pot lua prin surprindere prin amploare sau prin rapiditate. Pot apărea persoane noi în viaţa ta sau, în egală măsură, pot şi dispărea din anturajul tău şi nişte cunoştinţe. La fel, pot reapărea nişte persoane de care te-ai despărţit de mult timp, poate ani! Totul are un rost!

Posibil ca în această lună să primeşti şi nişte oferte, ca un răspuns la unele dorinţe exprimate cu mult timp înainte, poate cu luni sau chiar ani. Probabil să emoţiile sunt solicitate destul de mult, dar pentru a lua decizii înţelepte înseamnă a trece dincolo de aparenţe, şi abia apoi să te hotărăşti. A lua în calcul şi riscurile aferente, înseamnă cu adevărat a fi stăpânul propriei tale vieţi.

În luna Iulie este mult mai înţelept şi mai indicat să termini ceea ce ai început deja, înainte de a te apuca de altceva.

 Vibraţia 5.

Vrei schimbare… Dar să o facă altcineva?!?

Dacă continui să gândeşti aşa, s-ar putea să fii dezamăgit. Pot apărea unele situaţii în care eşti silit să îţi foloseşti propriile resurse ca să obţii ceea ce îţi doreşti. Ai enorm de multă energie dar îţi este greu să o ţii sub control şi să o direcţionezi.

Poate că ar fi suficient doar să te mişti pur şi simplu, bizuindu-te doar pe tine, pe propiile tale puteri! Indiferent de drumul sau alegerea făcută, ai succes, aşa că stai fără nicio grijă! În plus, s-ar putea ca în ultimele luni să şi avut nişte idei în legătură cu aceste noi direcţii.

Ai tot ce îţi trebuie şi îţi este necesar pentru a începe şi porni pe un alt drum. Dacă ţi-ai dorit independenţă, atunci o ai. Dacă ţi-ai dorit să încerci o altă variantă de exprimare a sinelui, atunci în luna Iulie ai această posibilitate. Mai mult ca niciodată descoperi că este suficient să faci tu însuţi primul pas, apoi tot Universul lucrează cu tine şi pentru tine!

 Vibraţia 6.

Se pare că în această lună corpul emoţional îşi cam face de cap. Posibil ca una dintre cauze să fie tocmai neutilizarea lui în ultima perioadă de timp, aşa că, într-un fel, îţi semnalează existenţa lui prin diferite moduri.

Te simţi un pic mai agitat ca de obicei, mai neliniştit (fără să înţelegi prea bine şi de ce), poate un pic mai nervos ca de obicei.

Acest dezechilibru te poate duce la tot felul de neglijenţe, la „scăpări”, uneori chiar la nişte certuri cu persoanele din jurul tău. Aşa cum şi căluţii o iau la goană uneori, mai ales când sunt ţinuţi închişi şi înghesuiţi într-un spaţiu strâmt prea mult timp, tot aşa se poate întâmpla şi cu nervii tăi.

Sunt enorm de multe căi de a te relaxa, de manifestare a emoţiilor, cu mult mai bune rezultate decât să izbucneşti faţă de cei din ju, manifestându-ţi propria nemulţumire (sau nemulţumiri).

Pe de altă parte, dacă îţi doreşti ceva, este mult mai simplu, mai elegant şi mai înţelept să îţi exprimi acea dorinţă într-un mod diplomatic. Poţi obţine chiar şi o sabie de la cineva pe care îl crezi duşman doar dacă îl rogi frumos!

Posibil ca în această lună să descoperi noi căi de a comunica sau coopera cu persoane, pe un altfel de limbaj decât cel pe care îl foloseşti de obicei.

Dacă simţi nevoia să dăruiţi cuiva ceva (fie chiar şi o simplă îmbrăţişare!), atunci folosiţi şi acest „limbaj” în comunicare. Şi ţie ţi-a fost de folos cândva!

Lumini si Umbre

 Vibraţia 7.

Orice fel de „umbră” de îndoială sau de supărare dispare în această lună. Dacă în ultimul timp ai avut senzaţia că stagnezi sau că şansa s-a îndepărtat de tine, în această lună vezi şi trăieşti exact contrariul. Îţi merge totul „ca la carte”, fie că este vorba despre viaţa profesională sau de planul familial, acest mers însemnând că apar o mulţime de oportunităţi şi posibilităţi de a face încă câţiva paşi înainte.

Indiferent de ceea ce vezi că se petrece în jurul tău altor persoane, această lună este mai mult decât benefică pentru tine.

Ar fi cazul să înţelegi că poţi ceva mai mult (şi meriţi!). Ai curaj! Îndrăzneşte! Hotărăşte-te ceea ce vrei să fii şi să ai în viaţă, chiar dacă această decizie te duce la încheieri de noi contacte (sau contracte) pe plan personal sau profesional.

Norocul, şansa se găseşte lângă tine doar dacă ieşi în lume şi participi la orice fel de comunicare cu tot sufletul. Chiar dacă eşti tentat să te retragi în carapacea proprie, totuşi, ideile îţi vin doar dacă comunici. La fel şi soluţiile la problemele actuale! Aşa că, în această lună ieşi la „lumină” pentru a putea fi „luminat”!

 Vibraţia 8.

Prea multe lucruri începute şi lăsate baltă! Ar fi cazul să termini ce ai început deja în loc să te apuci de altele. Cercetează, studiază, tatonează, documentează-te, adună informaţii care îţi pot fi de un real folos ACUM şi doar pentru finalizarea celor începute.

Dacă ţii morţiş să te apuci şi de altceva, atunci pregăteşte-te să munceşti pentru ceea ce vrei. Acum, pe parcursul zilelor acestei luni, poţi pune „sămânţa” formei care o va lua viitorul tău.

Este cel mai indicat să faci un fel de re-organizare a lucrurilor care s-au stabilit deja, să pui în ordine atât lucruri cât şi în planurile de viitor. Stabilizează şi decide pe ce drum şi în ce direcţie vrei cu adevărat să mergi, căci dacă omiţi să priveşti şi cu ochiul raţiunii, atunci s-ar putea ca realitatea imediat următoare să te cam de-a peste cap… Şi poate că ştii deja cam ce înseamnă acest lucru!

 Vibraţia 9.

E cea mai potrivită lună pentru tine de a lua o atitudine de „stand-by”. Deşi îţi vine să te mişti, să faci ceva, să schimbi (la tine sau la alţii), totuşi există o vorbă tare înţeleaptă care ţi se potriveşte extraordinar de bine în această lună:

Singurul lucru pe care îl pot face oamenii buni pentru ca răul să se petreacă, este să facă… nimic.” (Edmund Burke)

De tine sunt legate o mulţime de fire invizibile care te susţin şi întreţin relaţiile de familie, de prietenie, inclusiv cele din planul profesional. Acum, în decursul lacestei luni, eşti pe poziţia „centrului de greutate”, deci indiferent de mişcările pe care le faci sau în ce direcţie, ceva-ceva se petrece. Şi acel „ceva” e cam neplăcut, atât pentru tine dar şi pentru cei din jur!

Ţi se oferă o a doua şansă de a lua de la capăt ceea ce ţi-ai dorit în ultimele luni. Poate că această şansă va lua o altă formă sau/şi cu ajutorul altor persoane decât cele de la care aveai aşteptări.

Reaminteşte-ţi ce vroiai să faci în decursul lunii februarie şi ai avut mari probleme sau dificultăţi… Atunci! Acum ţi se oferă din nou această şansă şi posibilitate!

Cu drag,

Monica

……………………………………………………

Notă: Vibraţia finalizatoare, cea care determină rezultatul posibilităţilor, a probabilităţilor din această lună, aparţine vibraţiei menirii personale. De exemplu, dacă vibraţia menirii personale este 1, atunci anul 2014 este un an personal de vibraţie 8, iar luna Iulie este de vibraţie personală 6. Prin urmare, se citeşte descrierea vibraţiei 6.

……………………………………………………

Ai ceva dificultăţi în înţelegerea celor scrise sau, dimpotrivă, vrei să afli ceva mai multe? Atunci, şi mai multe informaţii poţi găsi AICI. (link)

………………………………………………………………

surse imagini:

http://karteria1.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2764.html

http://beehivestudio.typepad.com/beehive_studio/page/12/

http://mandareve.over-blog.fr/article-tim-noble-et-sue-webster-artistes-de-l-ombre-39626370.html

%d bloggers like this: