Prognoza vibraţiilor numerologice personalizate pentru 2013 – partea a doua

Entitate-02continuare

    Energia caracteristică numărului 4. Persoanele aflate în această perioadă, a numărului 4, încep să vadă şi realitatea care se ascunde în spatele entuziasmului caracteristic numărului 3. De multe ori, cei aflaţi sub influenţa aceastei vibraţii încep să caute soluţii practice pentru îndeplinirea acelor idei venite pe parcusul vibraţiilor anterioare. În general, această perioadă este o perioadă calmă şi echilibrată din multe puncte de vedere.

    Energia caracteristică numărului 5. Numărul 5 reprezintă din punct de vedere energetic un alt vârf, de data asta avându-şi locaţia într-o intersecţie nouă construită cu chibzuinţă şi răbdare. De multe ori acest vârf este oarecum asemănător cu cel dorit în perioada dominată de vibraţia 1. Care este de această dată diferenţa dintre cele două vârfuri? Cantitatea de energie este cu totul alta, căci dacă numărul 1 ne-a oferit noi şanse şi oportunităţi necesare pentru a face o schimbare, uneori, din cauza entuziasmului caracteristic unui nou început, investim în acest proiect toată energia doar pentru început. Ca urmare, ca un rezultat al acestui entuziasm, cantitatea de energie rămasă pentru continuarea acestui început, al acestui obiectiv, este insuficientă. Datorită vibraţiei numărului 5 se caută alte soluţii care să corespundă şi să permită continuarea obiectivelor începute. De data asta, însă, energia consumată este cu totul alta. De asemenea, este posibil ca să fi abandonat ideea de schimbare venită din perioada de vibraţie a numărului 1 din diverse motive. Între timp s-au clarificat aceste oprelişti aparente. Acest an s-ar putea să fie un an foarte „norocos”, pentru că cei aflaţi sub această vibraţie au parte de noi şanse şi oportunităţi.

    Energia caracteristică numărului 6. Anul 2013 este pentru cei aflaţi sub acţiunea vibraţiei 6, anul „Celui mai fericit dintre pământeni”! Dacă, uneori, sunteţi atât de concentraţi asupra a ceea ce vreţi să faceţi, mai ales în ultima perioadă de timp, acum conştientizaţi că aţi uitat de un anume aspect al vieţii, că aţi neglijat unele lucruri şi persoane din jur. Începeţi din nou să acordaţi atenţie acelor aspecte care ţin de viaţa dumneavoastră particulară. Realizaţi că multe dintre proiectele reuşite s-au datorat tocmai liniştii oferite de către cei din jur, de valoarea ajutorului dat de ei. Odată cu restabilirea acestui aspect cam neglijat, tot ceea ce vă rămâne este să vă admiraţi propria dumneavoastră creaţie. Odată cu restabilirea acestui nou echilibru, ca urmare a circulaţiei energiei fără nici un fel de oprelişti, faceţi lucruri pe care înainte le-aţi evitat. Acum aveţi starea psihică necesară pentru a vă putea asuma noi responsabilităţi. Sau, datorită acestei stări de mulţumire interioară, să vă apucaţi de un alt plan, un alt obiectiv, în general orice lucru care necesită capacitatea dumneavoastră de creaţie.

    Energia caracteristică numărului 7. În 2013, cei aflaţi sub această influenţă au o misiune destul de dificilă. Sunt multe întrebări, multe „de ce”-uri acumulate de-a lungul timpului şi la care vreţi să aflaţi răspunsuri. De multe ori aceste întrebări au apărut în perioade de zbucium, în perioadele mai dificile dificile ale existenţei. Pentru a le putea găsi este util, chiar necesar, să staţi de vorbă cu dumneavoastră înşivă. E foarte indicat să vă retrageţi o perioadă, atât cât este posibil, din tumultul şi zgomotul vieţii de zi cu zi. Acolo, în singurătatea aparentă a propriului dumneavoastră suflet, veţi afla o parte din răspunsurile aşteptate şi căutate. De data asta, daţi dovadă de mai multă răbdare şi toleranţă, această stare începând chiar cu atitudinea adoptată faţă de dumneavoastră înşivă. Odată cu găsirea unor răspunsuri este posibil să apară noi întrebări. S-ar putea să apară şi simptome de frustare, căci cu aflarea răspunsurilor aţi eliberat o cantitate de energie stagnantă uriaşă, echivalentă cu greutatea unor pietre imense care vă ţineau pe loc propria existenţă şi, implicit, propria evoluţie. De reţinut este faptul că orice necaz, supărare, este doar aparent. În spatele acestui hop se află întotdeauna alte oportunităţi, alte şanse.

    Energia caracteristică numărului 8. 2013, pentru cei aflaţi sub influenţa vibraţiei 8, este un an plin de surprize. Este „anul recoltei”, anul în care apar toate rezultatele muncii depuse în anii anteriori. Dacă sunteţi o persoană care a evitat munca (sub toate aspectele ei), atunci anul acesta va trebui să faceţi şi acest lucru. În această perioadă conştientizaţi care este valoarea muncii şi că rezultatele pe care le primiţi reprezintă adevărata valoare a muncii depuse, oglinda reală a valorii dumneavoastră. Întotdeauna, pentru fiecare vibraţie în parte, în fiecare an se găsesc noi oportunităţi care să ne ajute în conştientizarea a ceea ce suntem. Aşa că, şi pentru cei aflaţi sub influenţa vibraţiei numărului 8, se ivesc noi oportunităţi în care avem posibilitatea de a ne investi energia acumulată în urma refuzului nostru. Uneori, această energie stagnată vă este mai puţin benefică, căci ea impiedică stabilirea unui echilibru armonios. Acest echilibru propriu este ca un rezultat al tuturor energiilor dumneavoastră, cea fizică, mentală şi sufletească.

    Energia caracteristică numărului 9. După trecerea treptată prin cele 8 vibraţii energetice, urmează vibraţia lui 9, o vibraţie cu totul aparte. Ea apare ca o urmare firească a echilibrului stabilit în etapa anterioară, a muncii susţinute în perioada specifică numărului 8. Această vibraţie aduce odată cu ea stări deosebite, stări cu totul noi pentru dumneavoastră. Apare nevoia de compasiune, vă surprindeţi de multe ori că daţi dovadă de milă faţă de cei din jur, începeţi să îi înţelegeţi şi să îi priviţi altfel pe cei din apropierea dumneavoastră. În toată această perioadă de linişte, de relaxare, de dăruire sub multe aspecte, acumulaţi din nou energie. În această perioadă vă vin idei noi, aflaţi de proiecte în care sunteţi interesaţi să vă implicaţi, sau le reluaţi pe cele abandonate. Urmează un nou început pentru dumneavoastră, deci pregătiţi-vă!

%d bloggers like this: