Promoţie numerograme

Am decis să rulăm  desigur, funcţie de posibilităţile programului de muncă curent! o campanie promoţională, pentru a oferi un sprijin cât mai multor oameni în îmbunătăţirea rezultatelor activităţilor lor curente.

Oferim în cadrul acestei promoţii, numerograme în formulă restrânsă, pentru următoarele categorii de situaţii:

  • Persoane
  • Cupluri
  • PFA Persoane Fizice Autorizate
  • AF Asociaţii Familiale
  • SRL, SA, etc. Companii 

 

Cunoaşterea contextului energetic în care îşi desfăşoară existenţa o Entitate oarecare om, cuplu, întreprinzători individuali sau companii reprezintă un sprijin inestimabil în construirea unei strategii pe termen lung.

Succesul, aşa cum spuneam, este ceva care înseamnă educaţie, cunoaştere şi programare.

Câteva exemple cu privire la conţinutul acestor numerograme, se găsesc publicate în secţiunea dedicată, numită „Studii de caz”.

PROCEDURA:

  1.  Achitarea contravalorii serviciului prestat. Se poate face via PayPal, fie prin transfer din contul PayPal, fie prin intermediul unui card bancar activat pentru cumpărături online. Preţul pentru o numerogramă variază între 3 şi 20 de euro. Întrucât efectuăm o promoţie, preţul promoţional pentru o numerogramă restrânsă este 1 (un euro). Preţul promoţional este valabil până la data de 20 Decembrie 2013. După apăsarea pe butonul PayPal de mai jos, se ajunge la formularul de plată securizată, PayPal. Aici, fie se completează datele din cadrul bancar, fie se face login în contul PayPal şi se aprobă plata din soldul contului. După acceptarea plăţii sumei de 1 euro, mecanismul PayPal vă direcţionează către pagina de lansare a comenzii propriu-zise.
  2. Lansarea comenzii. După achitare, se ajunge la pagina unde trebuie introduse datele necesare pentru întocmirea numerogramei comandate. Formularul este acelaşi, indiferent de tipul numerogramei comandate. După completarea câmpurilor formularului de comandă şi trimiterea datelor (prin apăsarea butonului „Submit”), datele ajung la noi şi într-un interval de timp dependent de volumul nostru de lucrări, vom realiza raportul solicitat, în format PDF (eBook), moment în care, vom putea să îl trimitem pe adresa de mail furnizată la completarea formularului.
  3. Suportul pentru clienţi. Îl asigurăm prin intermediul mecanismelor prezentate pe sit. De asemenea, comunicăm cu clienţii noştri, prin intermediul paginii noastre FaceBook:

VIBRAŢIA NUMERELOR:

http://www.facebook.com/VibratiaNumerelor

În cazul în care lipseşte contul PayPal, plata comenzilor se poate face şi prin transfer bancar în conturile deschise la Banca Transilvania.

Euro:
RO26BTRLEURCRT0232817301
Lei:
RO76BTRLRONCRT0232817301

 

Mulţumim pentru interesul acordat unei vieţi inteligente şi îmbelşugate!

Avem toţi de câştigat ca urmare a acestui proces de CONŞTIENTIZARE!


%d bloggers like this: