Semnificaţia datei de naştere: Anul naşterii

Vibratii-Colorate Data de naştere mai conţine şi un alt element care ne influenţează viaţa pe toată durata existenţei: anul naşterii.

Toţi cei născuţi în acelaşi an vor urma din instinct obiective asemănătoare, caracteristice fiecărei vibraţii în parte. Dar anul naşterii ne poate poate dezvălui încă un mic „secret”: ne poate spune care ne sunt ajutoarele sau, dimpotrivă, obstacolele de care ne putem izbi de-a lungul timpului. Deci, un an poate fi analizat în două moduri:
parţial, studiind vibraţia dată de suma totală a cifrelor din anul de naştere
sau
complet, analizând suma care rezultă din adunarea ultimelor două cifre din an. Acest număr ne va spune care ne sunt ajutoarele sau piedicile întâlnite în stabilirea obiectivelor.
Indiferent de activitatea pe care o desfăşoară o persoană, de starea financiară sau cea familială, acest obiectiv va fi urmărit de cele mai multe ori fără a fi conştientizat. Folosind şi cunoscând această vibraţie care ne domină existenţa putem să ne cunoaştem ceva mai repede (şi bine) pe noi înşine, putem ştii ceea ce ni se potriveşte şi, foarte important, care ne sunt ajutoarele la care putem apela sau tipul de obstacole de care ne vom izbi de-a lungul timpului.

Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.

Câteva cuvinte despre semnificaţia dată de vibraţia fiecărui an în parte:

Nativii născuţi în anii de vibraţie 1.
Cei născuţi în aceşti ani sunt genul de oameni cărora le place să ia decizii individuale şi urmăresc întotdeauna să facă parte din conducere. E destul de dificil să îşi găsească un partener sau să se implice într-o relaţie de durată.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 2.
Au succes doar dacă se asociază cu cineva. De altfel, tot timpul se simte împlinit doar dacă se află implicat într-o relaţie sau făcând parte dintr-o echipă.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 3.
Sunt firi comunicative, care stabilesc foarte repede relaţii cu oamenii, indiferent de starea socială. Reuşesc repede în tot ceea ce îşi propun, fiind în general, genul de oameni care au parte de inspiraţie, de idei salvatoare, indiferent dacă este vorba despre ei înşişi sau cei din anturajul lor. Este un număr bun pentru un asociat în domeniul financiar (ca şi un număr 5) şi mai puţin indicat pentru cei care vor să îşi întemeieze o familie. Sunt firi care adoră libertatea de mişcare şi de gândire.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 4.
Cei născuţi în acest an sunt genul de oameni care acceptă munca (indiferent de care) ca făcând parte din normal. Robotesc toată viaţa şi se comportă ca atare pentru că aşa simt. În Orient se susţine că un număr 4 (ca şi numărul 8) sunt mai puţin norocoşi în viaţă. În opinia mea, cei născuţi în acest an sunt cei mai conştienţi că fiecare lucru pe care îl deţin (sau îl vor deţine) se obţine doar în urma unui schimb.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 5.
Aşa cum un bulgăre de zăpadă creşte doar atunci când se rostogoleşte, tot aşa şi cei născuţi în acest an. „Cresc” doar atunci când se află în mişcare, în special cea intelectuală. Sunt genul de oameni care îşi schimbă destul de des ocupaţia, tocmai pentru că au un talent de a „înţelege” destul de repede care sunt secretele din dosul unei ocupaţii sau meserii. Sunt oameni indicaţi ca buni parteneri de afaceri.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 6.
Sunt oamenii cei mai indicaţi pentru o asociere formală şi pentru întemeierea unei familii. Dacă pe marea majoritate a oamenilor responsabilităţile care revin în urma angajarii unui parteneriat îi împovărează, cei născuţi în acest an le acceptă din instinct. Sunt oameni care se comportă ca eterni îndrăgostiţi (sau ca nişte copii chiar dacă au ceva „ghiocei” la tâmple). Le place să se afle mereu în centrul atenţiei. Atunci când sunt neglijaţi sau criticaţi devin nervoşi, ironici şi foarte irascibili.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 7.
Cei născuţi într-un an de vibraţie 7 sunt firi care se simt în largul lor atunci când se separă de ceilalţi, când ies în evidenţă cu ceva. În general, vor căuta mereu să îşi asigure independenţa, fie ea financiară sau emoţională. Sau de amândouă! Sunt buni în meseria de cercetători, fiind foarte atenţi la detalii.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 8.
Cei născuţi sub această vibraţie anuală au toată viaţa în vedere (şi pe prim plan) un singur obiectiv: asigurarea şi reuşita în domeniul material, în special în domeniul finanţelor. Pentru a îşi atinge obiectivele muncesc foarte mult, fiind tentaţi să neglijeze celelalte aspecte ale vieţii.

Nativii născuţi în anii de vibraţie 9.
Le place să „strălucească” în special în viaţa publică. Îşi stabilesc obiective înalte şi le urmăresc cu tenacitate toată viaţa, indiferent de câte piedici vor apărea în cale. Preferă să aibă relaţii în special cu străinătatea, căci în cadrul intim se dovedesc a fi firi dominatoare, lucru pe care îl conştientizează foarte greu… Dacă îl conştientizează!

Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.

Câteva cuvinte despre ajutorul sau piedicile întâlnite în drumul vieţii.
Aşa cum am scris la începutul articolului, despre acest lucru putem afla însumând ultimele două cifre din an.
Există şi numere considerate ceva mai „speciale” şi care se traduc separat. Sunt numerele de la 10 la 22, aceste numere rezultând din însumarea celor două cifre din anul naşterii.
Câteva exemple: dacă suma va fi 10 din 7+3 (corespunzătoare anului 1973) se va studia numărul 10; pentru cel născut în anul 1959 se va studia numărul 14, pentru o persoană născută în 1967 se va studia numărul 13, ş.a.m.d.

Câteva detalii despre numerele speciale:
Numărul 10.
Multe ascensiuni rapide, dar şi căderi „răsunătoare”. Ajutorul constă în norocul care îi însoţeşte toată viaţa.
Numărul 11.
Ambiţii multe şi greu de satisfăcut. Reuşesc pentru că au o tenacitate şi o voinţă greu de egalat.
Numărul 12.
Întâmpină multe dificultăţi în realizarea planurilor şi obiectivelor. Dar reuşesc pentru că sunt stabili în ceea ce îşi doresc. Pot „cădea” de 100 de ori dar a 101 oară reuşesc. Şi ei ştiu foarte bine asta!
Numărul 13.
Sunt firi foarte sensibile, aş putea spune că empatia le este unul din darurile cu care au fost înzestraţi încă de la naştere. Drept urmare, sunt cei care vor manifesta cel mai rapid ( şi se vor „transforma”) arătând adevărata faţă a persoanelor cu care intră în contact sau a mediului în care se află.
Numărul 14.
Le place să muncească dar se plictisesc foarte repede de ceea ce fac. Sunt genul de oameni care îşi schimbă destul de des ocupaţia sau îşi aleg una care implică cunoaşterea profundă a o mulţime de alte „meserii”.
Numărul 15.
Sunt oameni care suferă multe decepţii, în special în domeniul sentimental. Întotdeauna, pentru ei şi în jurul lor, se află membrii de familie sau prieteni care îi consolează.
Numărul 16.
Sunt genul de oameni care trec foarte repede peste un eşec. Aş putea spune că, într-un fel, îşi planifică singuri eşecul, acordând prea mare atenţiei părţii financiare a vieţii…
Numărul 17.
De unul singur le este foarte greu să reuşească în marea majoritate a lucrurilor/obiectivelor stabilite. De ce? Pentru că întodeauna urmăresc şi au obiective „substanţiale”, costisitoare şi foarte scumpe.
Numărul 18.
Sunt „scamatori”. Le place să aibă cât mai mult şi să muncească cât mai puţin. Iar pentru asta sunt capabili de multe…
Numărul 19.
Sunt foarte simpatizaţi şi plăcuţi de către cei din jur. Prin urmare, înregistrează succese rapide în toate domeniile în care se implică.
Numărul 20.
Obţin succes doar dacă depun efort susţinut şi îndelungat în atingerea obiectivelor. Viaţa lor este o viaţă activă, plină de surprize.
Numărul 21.
Îşi urmăresc obiectivele cu multă tenacitate. Şi chiar reuşesc! Numărul 22. Sunt firi instabile şi îşi stabilesc de foarte multe ori obiective care li se potrivesc ca… „cleiul de nucă la zidărie”. De cele mai multe ori aceste obiective sunt preluate de la cei din jur.

Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.

Foarte mulţi oameni consideră numerologia ca fiind un fel de „joacă cu numere”. Eu o tratez cu foarte mare seriozitate, aşa cum un muzician priveşte cu foarte mare atenţie notele cu care îşi cântă melodiile. Fiecare om are „muzica” lui, data de naştere fiind doar o parte din „notele” pe care „cântă” un om.
În general, data de naştere ne poate spune doar despre comportamentul privit din punct de vedere ceva mai uman, această cunoaştere fiind ceva mai amănunţită, aprofundată şi mai în detaliu doar după studiul numelui complet. Dar despre asta în articolele viitoare. :)

Cu drag,

Monica Stănescu

Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.

 sursa imaginii: http://armadaa.blogspot.gr/2010/04/arhanghelul-mihail-tehnici-pentru.html

Comments are closed.

%d bloggers like this: