Semnificaţia numelui. Numele de familie

Atasamente.00

În certificatul de naştere este trecut şi numele de familie, cel primit odată cu venirea pe lume. Până aici, toate-s vechi… Şi ce e mai puţin cunoscut?
Odată cu acest nume primim şi o serie de „programe”. Multe dintre ele sunt adânc implementate în subconştient. Modalitatea de implementare este simplă: “repetition est mater studiorum” (repetiţia este “mama” învăţăturii).
Prin repetare, aceste programe sunt acceptate şi înregistrate fără niciun fel de discernământ.
Cel puţin o vreme!
Ce se întâmplă însă de-a lungul timpului? Datorită legii rezonanţei apar în jurul nostru (iar aici menţionez că acest proces de „atragere” are loc la nivel de individ) atragem persoane care au programe similare cu ale noastre, mai ales cele legate de ataşamente, slăbiciuni sau vulnerabilităţi.

De ce au loc astfel de „atrageri”?
Întotdeauna universul caută să echilibreze. Atragem exact ceea ce ne completează şi de la care avem de învăţat
De exemplu: oamenii care sunt prea ataşaţi de ideea de familie, vor atrage în jurul lor oameni care dau o mai mare importanţă carierei decât familiei.

Cum putem afla care sunt aceste „programe”?
Prin calcularea vibraţiei numelui ereditar. Se adună toate valorile literelor din numele de familie.

Care sunt modurile de manifestare ale acestor „programe”?
La sfârşitul articolului am să scriu câteva trăsături generale specifice fiecărei vibraţii în parte, şi mă refer doar la vibraţiile date de numele ereditar.

Când se manifestă şi în ce perioadă?
În mod inconştient (de cele mai multe ori) se manifestă până la vârsta de 35-40 de ani. 

Ce se poate face?
Cu unele dintre ele, dintre ele, putem fii de acord. Alegerile se fac doar la nivel de individ.
Doar noi putem decide „dacă a fost bun şi pentru tata/mama poate fi bun şi pentru mine!”.

Informaţii despre numele de familie ereditar.

Vibraţia ereditară 1.
Ai multă siguranţă în tot ceea ce faci. Pentru acest mod de comportament ai tot ceea ce-ţi trebuie: ambiţie, voinţă şi curaj. Atenţie mare la propria-ţi vanitate, căci dacă depăşeşte un anumit prag, se poate transforma în trufie…

Vibraţia ereditară 2.
Ai un talent nativ de a socializa, de a stabili relaţii cu toţi cei din jur, fără niciun fel de discernământ. Unde trebuie să fii foarte atent/ă? În ce te implici (mental, emoţional sau fizic), căci există tendinţa de a te implica în restabilirea a ceea ce ţi se pare a fi un dezechilibru. Aparenţele înşeală de foarte multe ori!

Vibraţia ereditară 3.
Ai primit un talent extraordinar pe care în natură îl putem întâlni foarte des: adaptabilitatea. Poţi „îmbrăca” un costum care să se potrivească cu mediul înconjurător, iar pentru a putea realiza acest lucru ţi s-au dăruit următoarele talente native: multă creativitate, imaginaţie şi un simţ de observaţie a fiecărui detaliu din mediul înconjurător. După (şi doar dacă!) ai descoperit toate aceste talente, tot ceea ce îţi rămâne să faci este să îţi alegi tu singur mediul în care vrei să trăieşti.

Vibraţia ereditară 4.
Ai primit drept moştenire o tendinţă spre a face ordine tot timpul, de a ţine sub control pe toţi cei din jur, iar pentru asta faci aproape orice. Mare grijă, însă, şi metodele pe care le foloseşti, căci unele dintre ele încalcă dreptul de a alege al celor din jur…

Vibraţia ereditară 5.
O pasăre îşi ţine echilibrul pe un fir de sârmă în mod firesc… şi doar după ce a făcut ceva practică. Aşa şi pentru cei născuţi sub această vibraţie. Din naştere au primit un talent aparte de a combate, indiferent ce. Şi o fac cu foarte multă energie! Doar după câteva căzături (unele dintre ele destul de serioase şi scump plătite) învaţă în ce direcţie să-şi îndrepte energia…

Vibraţia ereditară 6.
Ai primit din naştere un comportament tipic maicii Tereza. Toţi care vin la tine şi îţi cer ajutorul sunt primiţi cu braţele deschise. Dacă tu crezi că poţi ajuta pe toată lumea te înşeli. Dreptatea e cu totul în altă parte decât ceea ce se vede sau ceea ce îţi alegi tu să vezi. Atenţie însă cât dăruieşti! Tot ceea ce e prea mult strică, în primul rând ţie îţi poate aduce daune.

Vibraţia ereditară 7.
Ştii, simţi, vezi, treci dincolo de aparenţe cu o viteză uluitoare. Ai acest dar special al „înţelepciunii raţionale”. Dar de la „raţiune” şi până a ajunge la „înţelepciunea inimii” e un drum destul de lung de parcurs…

Vibraţia ereditară 8.
Îţi foarte greu să faci vreo mişcare fără a avea o motivaţie. Dar, odată ce ţi-a intrat obiectivul în vizor, devii surd-mut-orb la tot ceea ce se petrece în jurul tău şi la ceea ce faci. După ce înregistrezi o serie de succese s-ar putea să te crezi că eşti „buricul pământului”. Urmează, în mod firesc, şi câteva eşecuri, la fel de răsunătoare ca şi succesele…

Vibraţia ereditară 9.
Ţi s-a dăruit un respect de sine, mândrie şi o demnitate de multe ori ieşită din comun. Toate aceste lucruri ţin de mental, de modul de gândire, dar mai puţin de sentiment şi emoţie. Deci ai mare grijă cum le (te) foloseşti pe ale celor din jur sau măcar (re)cunoaşte-le pe ale tale.

astrolog, numerolog Monica Stănescu

 surse imagini:
http://coolweb.gr/fita-dentra-rizes/

Comments are closed.

%d bloggers like this: