Semnificaţia Zilei de Naştere — De la Atitudine la Caracter. Partea I

Acest articol este adresat în primul rând celor care sunt interesaţi de cunoaştere spirituală şi, în special, celor care vor să afle ceva mai multe despre ei înşişi.

Zile-Saptamana

Mult timp am căutat răspunsuri la cauzele care produc diferenţele vizibile (atât în atitudine cât şi în caracter) dintre oameni. O parte din răspunsurile găsite le fac publice aici, pe acest sit.

CUM se poate ştii, totuşi, care este atitudinea interioară a fiecărei persoane? În funcţie de această atitudine nativă, poţi ştii modul de comportament pe care, ulterior, îl va manifesta de-a lungul existenţei.

Dacă fiecare om are o dată de naştere (exprimată în zi, lună, an) şi poartă un nume (propriu şi ereditar), totuşi, toate aceste elemente sunt strict particulare, fără a putea da mai multe informaţii despre atitudinea interioară nativă, sau, dimpotrivă, ne poate determina să ne pierdem într-un adevărat labirint informaţional.

Să încep cu… începutul.

1. Cunoştinţe Generale.

Geneza.

În „Facerea” scrie că D-zeu a creat lumea în 7 (şapte) zile. Oameni se nasc în decursul tuturor celor 7 zile din săptămână. Deci, dacă D-zeu a creat Totul în 7 zile diferite, înseamnă că şi oamenii născuţi în aceleaşi zile din săptămână, sunt şi au cam aceleaşi caracteristici. Ele sunt date de ziua respectivă din săptămână.

Aceste atitudinnative (implicit şi potenţialul de manifestare a caracterului) este dat de „naşii” zilelor respective. Cu alte cuvinte, de planetele folosite pentru denumirea fiecărei zi din săptămână în parte.

„La Început a fost Cuvântul”.

Acel cuvânt poartă în el vibraţia corespunzătoare planetei respective care, într-un mod indirect, afectează pe cel născut în ziua respectivă. Ziua de naştere reprezintă o cauză iniţială, fără a fi şi o justificare însă pentru a manifesta acest mod de comportament toată viaţa.

Este mai greu să te opreşti doar la studiul numerologiei, fără a cerceta şi astrologia. Deci, am continuat şirul căutărilor şi cercetărilor mele în:

2. Cunoştinţe de Numerologie şi Astrologie.

Din punct de vedere numerologic şi astrologic, fiecărei planete îi corespunde o vibraţie specifică. Astfel:

Luna Vibraţia 2.

Marte Vibraţia 4.

Mercur Vibraţia 5.

Jupiter Vibraţia 3.

Venus Vibraţia 6.

Saturn Vibraţia 8.

Soare Vibraţia 1.

Se observă că lipsesc atât planete, cât şi vibraţii. Lipsesc planetele Neptun, Uranus şi Pluto, precum şi vibraţiile 7 şi 9. Pentru a putea completa aceste vibraţii lipsă, sau mai corect exprimat ar fi să le integrez în tabelul vibraţional, am apelat la cunoştinţele acumulate la Şcoala de Astrologie, locul unde am „dispărut” în ultimele luni. :)

Astrologii consideră că planeta Uranus corespunde vibraţiei 9, iar Neptun vibraţiei 7. Pluto este considerat a fi un fel de „Soare mai mic”, având vibraţia 10.

Mă opresc deocamdată aici cu împărtăşirea drumului parcurs (risc să plictisesc!) şi să trec la descrierea atitudinilor native corespunzătoare fiecărei zi din săptămână.

continuarea în articolul următor

Ai ceva dificultăţi în înţelegerea celor scrise sau, dimpotrivă, vrei să afli ceva mai multe? Atunci, şi mai multe informaţii poţi găsi AICI. (link)

sursa imagine: http://smallbiztrends.com/2012/08/selling-your-services-first-5-days.html

Comments are closed.

%d bloggers like this: