Semnificaţiile datei de naştere : Ziua de naştere

Numere

Ziua de naştere are o semnificaţie destul de importantă. Trăsăturile date de ziua de naştere se păstrează de-a lungul întregii vieţi, ele manifestându-se instinctiv la început, apoi sunt conştientizate şi acceptate ca făcând parte din „normalul” individual.
Hai să vedem cum s-ar putea traduce „în cuvinte” modul de comportament pentru fiecare zi de naştere în parte.

 

Vibraţia 1: Este dată celor născuţi pe data de 1, 10, 19 şi 28.
Aveţi un obiectiv clar în viaţă: reuşita şi izbânda, indiferent de cât efort fizic şi intelectual trebuie depus, de durata timpului investit sau de numărul persoanelor implicate.
Dacă cei născuţi pe data de 1 sunt cei mai favorizaţi în îndeplinirea obiectivelor, cei născuţi pe data de 10 au parte de ceva mai multe piedici, de întârzieri. Multe dintre aceste piedici sunt cauzate de latura emoţională, mult mai activă la dvs. decât la cei născuţi pe data de 1.
Cei născuţi pe data de 19 îşi stabilesc echilibrul destul de greu, având tendinţa de a se manifesta „pe extreme” (altruism-egoism de exemplu).
Data de 28 (chiar dacă din punct de vedere numerologic „seamănă” cu 1) are o semnificaţie ceva mai aparte: pentru orice reuşită pe care o aveţi aveţi nevoie de un partener, chiar dacă asta vă displace uneori.

Vibraţia 2 : Este ziua celor născuţi pe data de 2, 11, 20 şi 29.
Toate reuşitele din viaţă le aveţi doar atunci când lucraţi în echipă. Este unul din motivele pentru care vă este foarte greu să staţi singur prea mult timp, să finalizaţi un obiectiv sau să preluaţi/continuaţi obiectivele altora.
Atenţie mare pentru cei născuţi pe data de 11: multe dintre planurile/obiectivele personale depăşesc latura „umană” a marii majorităţi, fie că este vorba despre latura fizică, emoţională şi/sau intelectuală.
Cei născuţi pe data de 20 au emoţionalul foarte activ, ca toţi cei care au cifra 0 în data de naştere. Prin urmare au tendinţa să fie mereu stresaţi de câte ceva, indiferent dacă acel „ceva” există doar în imaginaţia lor.
Pentru cei născuţi pe data de 29: Aveţi mare grijă de „credinţele” pe care le acceptaţi şi integraţi în viaţa dvs. Gândiţi înainte de a le accepta, căci multe dintre convingeri sunt mai puţin pe placul dvs…

Vibraţia 3 : Este ziua celor născuţi pe data de 3, 12, 21 şi 30.
Sunteţi favorizaţi încă de la naştere. Firi deschise, întotdeauna veţi cunoaşte multă lume, legaţi foarte uşor prietenii, sunteţi plini de creativitate şi veţi cunoaşte repede succesul în aproape tot ceea ce întreprindeţi.
Cei născuţi pe data de 12 sunt cei mai creativi şi au capacitatea de a găsi soluţii în probleme foarte dificile.
Pentru cei născuţi pe data de 21: au mari dificultăţi în a se concentra pe o singură idee, ratând astfel multe oportunităţi din viaţă.
Data de 30: Aveţi succes în tot ceea ce vă implicaţi doar dacă vă implicaţi în totalitate: fizic, mental şi emoţional. Deşi vă plictisiţi destul de repede, mentalul dvs. vă ajută foarte mult să vă găsiţi ceva de lucru…

Vibraţia 4 : Este ziua celor născuţi pe data de 4, 13, 22 şi 31.
Sunteţi stabili în obiective şi vă place să le duceţi la final, indiferent de durata timpului necesar. Multe dintre obiective urmăresc stabilitatea dvs. din toate punctele de vedere: material, emoţional şi mental.
Despre 13 se spune că este un număr mai puţin norocos… În realitate, cei născuţi pe data de 13 au tendinţa de a face mişcări rapide în viaţă, luând decizii fără a gândi prea mult. Cu timpul, vor învăţa să fie mai atenţi la deciziile luate, căci o parte dintre ele afectează şi pe cei din anturaj.
Cei născuţi pe data de 22 au ambiţii foarte mari, la fel ca şi cei născuţi pe data de 11. Le recomand să fie atenţi şi la persoanele care îi ajută la îndeplinirea obiectivelor.
Cei născuţi pe data de 31 sunt oameni „buni de pus pe rană”. Altruişti, muncitori, spirit practic, intuiţie: sunt doar câteva dintre calităţile celor născuţi la această dată. Şi sunt stabili în modul lor de a gândi şi acţiona… poate cam prea stabili. Cu mare greutate pot refuza pe cineva, chiar dacă serviciul cerut depăşeşte cu mult capacitatea lor de realizare…

Vibraţia 5 : Este ziua celor născuţi pe data de 5, 14 şi 23.
Cei născuţi sub această vibraţie sunt persoane care evoluează doar „din deplasare”. Dacă pe marea majoritate a oamenilor îi sperie orice fel de schimbare, pe dvs. vă face să „înfloriţi”.
Cei născuţi pe data de 14 sunt foarte curioşi din fire. Sunt atraşi de tot felul de experienţe şi de oameni, lipsindu-le la începutul vieţii discernământul. Învaţă mai mult din greşeli, atât ale lor cât şi ale altora. Cu timpul, vor înţelege şi îşi vor forma un mod de gândire mult mai disciplinat, format din reguli pe care ei însuşi le respectă.
Pentru cei născuţi pe data de 23 există o regulă care le domină viaţa: respectă-mi libertatea. Sunt cei mai greu de „îmblânzit” iar dacă cineva îşi doreşte să domolească un cal nărăvaş, atunci o va face doar prin metoda descrisă de Jack London în „Colţ Alb”.

Vibraţia 6 : Este ziua celor născuţi pe data de 6, 15 şi 24.
Sunteţi „născuţi” pentru a vă asuma responsabilităţi. Acest talent avut din naştere trebuie conştientizat destul de devreme, altfel există posibilitatea ca mulţi din anturajul dvs. să profite de acest lucru. Sunteţi candidaţii ideali pentru orice fel de parteneriat, fie el de afaceri sau de căsătorie.
Cei născuţi pe data de 15 au un talent deosebit de a afla lucruri „ascunse” şi de a vă oferi voluntari în rezolvarea unor probleme care vă depăşesc. Dar, pentru că înregistraţi de multe ori succese prin acestă muncă de voluntariat, există riscul de a vă creşte nivelul de mândrie. O primă soluţie ar fi să vă temperaţi elanul şi să cumpăniţi ceva mai mult înainte de a face muncă voluntară. Singurul lucru care vă dă ideea de stabilitate şi care vă poate destabiliza (în aceeaşi măsură) este formarea unei relaţii de familie cu cei care vă respectă modul dvs. de a gândi şi acţiona.
Asemănători cu cei născuţi pe 6 şi 15, cei născuţi pe data de 24 sunt dependenţi de cămin şi de familie. Orice reuşită din viaţă este legată de acest lucru, de liniştea şi bunăstarea propriei familii. Sunt oameni care îşi exprimă foarte greu propriile sentimente, chiar dacă din naştere au un simţ artistic extraordinar.

Vibraţia 7 : Este ziua celor născuţi pe data de 7, 16 şi 25.
Aveţi un ritm interior foarte lent, chiar dacă vă mişcaţi repede fizic în exterior. Vă place să fiţi o persoană independentă din toate punctele de vedere. Prin urmare, multe dintre relaţiile pe care le stabiliţi sunt superficiale, bazându-se mai mult pe nevoile personale momentane.
Cei născuţi pe data de 16 preferă de multe ori singurătatea, chiar dacă în sufletul lor tânjesc după o relaţie perfectă. Din păcate, trebuie să recunoaşteţi (la un moment dat) că standardele pe care le cereţi dvs. sunt foarte greu de realizat. Ca să puteţi cere de la cei din jur aşa ceva, mai întâi să vedeţi care vă sunt propriile defecte. Cea mai bună metodă de a afla este să îi întrebaţi pe cei care vă cunosc aceste lucruri. Chiar dacă le place să dea impresia că sunt oameni spirituali, în realitate sunt materialişti.
Par nişte oameni liniştiţi şi niţel cam timizi cei născuţi pe data de 25. Sunt cei mai indicaţi pentru a păstra secretele, mai ales că secretele lor sunt cele mai bine păzite. În realitate, ştiţi deja intuitiv că libertatea vă este asigurată doar dacă respectaţi libertatea celor din jur…

Vibraţia 8 : Este ziua celor născuţi pe data de 8, 17 şi 26.
Succesele le realizaţi doar atunci când munciţi pentru pentru asta. În general, obiectivele pe care le urmăriţi sunt legate de partea materială a vieţii, deci urmăriţi „rentabilitatea” în orice acţiune în care vă implicaţi, în special din punct de vedere fizic şi mental.
Firi nechibzuite, cei născuţi pe data de 17 au tendinţa de a juca totul pe o singură carte, în special pe cele care aparţin altcuiva. Realizează destul de târziu (şi de greu) în viaţă că jucatul/cumpăratul/profitul se realizează doar din investiţii personale şi (doar) cu contribuţia muncii personale. Sunt cei care se potrivesc cei mai bine cu zicala: „lucrurile de care avem cea mai mare nevoie le acordăm atenţia cea mai mică”.
Cei născuţi pe data de 26 sunt cei mai bine echilibraţi din punct de vedere sentimental şi fizic. Dacă marea majoritate a oamenilor întâmpină mari greutăţi în a „împăca şi capra şi varza”, dvs. aveţi un adevărat talent nativ în a face aşa ceva. Cine vrea să înveţe de la dvs. cum se poate realiza un echilibru între viaţa de familie şi carieră să apeleze la înţelepciunea dvs. Cred că e bine să vă apucaţi să vorbiţi/scrieţi despre acest lucru…

Vibraţia 9 : Este ziua celor născuţi pe data de 9, 18 şi 27.
Vă place să ieşiţi în evidenţă şi sunteţi favorizaţi de data naşterii pentru acest lucru. Prin urmare, vă place să ieşiţi în public, să vă stabiliţi multe relaţii, să călătoriţi. În general, viaţa o priviţi mai mult din punct de vedere fizic şi mental. Este unul din motivele pentru care o relaţie stabilă îndelungată este foarte greu de realizat pentru dvs.
Celor născuţi pe data de 18 le este fi foarte greu să ia o decizie. În general, au aceeaşi tendinţă ca şi cei născuţi pe 9: ori se gândesc doar la ceilalţi, ori doar la ei înşişi. Cel mai indicat ar fi să îi lase pe ceilalţi să ia decizii, căci tensiunea interioară ivită în cazul luării unor decizii le poate afecta grav sănătatea fizică, mentală şi emoţională.
Lecţia răbdării este una foarte greu de asimilat pentru cei născuţi pe data de 27… dar absolut necesară! În general sunt suflete generoase, gata oricând să dea o mână de ajutor celor dragi. De altfel, răbdarea lor este pusă greu la încercare tocmai când cei dragi sunt „surzi” la îndrumările/sfaturile dvs. Ar trebui să vă mai gândiţi pe cine/ce/cu cât ajutaţi. Până şi mersul pe jos se învaţă încă de la o vârstă timpurie, doar după câteva căzături zdravene (şi cu adevărat necesare!).

 

 

 1. Sunt născut în 6 septembrie dar în ”acte” am fost înregistrat în data de 8. La țară se mai întâmpla în acele vremuri… Acum, ce dată să consider pentru analizele numerologice?

   • Cum sa se ia in considerare datele din certificat daca omu’ s-a nascut pe 6 si nu pe 8??Ce naiba?Se analizeaza ziua in care te-ai nascut,chiar daca in certificat scrie altceva.

    • 1. Am mai avut un singur caz similar, iar persoana s-a “recunoscut” în proporţie de 80% în data de naştere scrisă. Dezvoltarea, comportamentul ulterior, evoluţia în sine a persoanei a fost şi este determinată de ceea ce este scris. Este prima formă şi cea mai simplă de materializare (scrisul).

     2. Dumneavoastră puteţi să analizaţi după cum doriţi şi am îndoieli că vă poate opri cineva să faceţi aşa ceva. Totuşi, eu prefer să-mi realizez analizele după date concrete, în niciun caz după presupuneri.
     Să vă spun şi DE CE am ales aşa (CUM şi CE sunt întrebări ulterioare). De-a lungul vieţii acest act este prezent oriunde, indiferent dacă este vorba despre urmarea unui curs de învăţământ, încheierea unui contract sau orice altceva. El este cel care să “tonul” a ceea ce urmează.