Ştii cui să-i adresezi întrebări?

Intrebari

DE CE?

Întrebarea asta ţi-o pui Tu, un pământean ca oricare altul, bineînţeles doar dacă ţi-o pui. Este posibil (să crezi că) le ştii pe toate!

În cazul ăsta ai doi mari concurenţi (sau rivali): pe „Punct” şi pe „Virgulă”.

Pe E A o cunoşti doar după ce pleacă „Punct”-ul la plimbare iar de E L îţi aminteşti doar dacă simţi că te bate vântul din toate direcţiile.

Abia atunci este posibil să-ţi aminteşti de acel „DE CE” uitat încă din copilărie…

Deci!

Prima regulă!

Ţine de bun-simţ. Formulează clar întrebarea, astfel încât să o înţelegi şi tu. Eventual scrie şi citeşte cu glas tare.

Dacă omiţi acest amănunt s-ar putea să primeşti răspunsuri de genul:

Poţi să o reformulezi? Te „aud” dar îmi e greu să te şi înţeleg…

Vaaai!!! De unde ţi-a mai venit şi ideea asta?!?

Vino mâine, că acum sunt ocupat…

Dar de ce vrei să ştii?

Îţi spun, dar te avertizez! Răspunsul s-ar putea să îţi displacă!

E bunăăă! (întrebarea!) Ai timp să asculţi?

Poţi să îţi spun doar ce ştiu eu în legătură cu acest subiect!

Chiar vrei să ştii?

…….. (poate cineva să-mi traducă tăcerea?)

Da, cam aşa se întâmplă când adresezi întrebări unui pământean. Şi ai de unde alege! Din răspunsuri, că pământeni sunt peste 7 miliarde la ora actuală…

Aşa că fac publice în acest articol observaţiile mele, după ce am adunat o mulţime de răspunsuri ca cele de mai sus.

CÂND?

Când te poticneşti (de o virgulă sau de un punct) şi doar după ce-ţi vine vreo idee. Dacă vrei să afli cel mai rapid dacă ideea ta e bună şi când să o pui în aplicare, adresează-te unei vibraţii 1  

E cel mai rafinat observator şi critic. Este exact ca planeta care îl reprezintă, Soarele. Vede orice fisură şi pe-acolo se strecoară. Deci se pricepe şi la dat sarcini! Prima sarcină (a ta bineînţeles!) e să-ţi repari „fisurile”.

Mulţumeşte-i şi ieşi cât mai repede din raza lui. Arde fără să vrea şi fără discernământ. Dă dar ştie să şi ia…

Tot la un 1 poţi apela atunci când vrei să ştii când e timpul cel mai potrivit pentru începerea unei acţiuni. E greu să afli de unde ştie. Dacă-l întrebi ridică din umeri. Zice că ştie şi… atât. Singura condiţie pe care o are un 1 este următoarea: dacă cumva „simte” că ceea ce vrei să faci tu îi ştirbeşte „lumina” atunci îl vezi că explodează. De unde ştii? Razele lui taie de-a dreptul, fără să se uite unde dă…

Ce să fac?

În caz de ai dubii în a schimba ceva, întreabă o vibraţie 2 sau o vibraţie 9 . Sunt cele mai indicate vibraţii pentru sfaturi sincere şi prieteneşti. Un 2 (sau un 9) are o groază cruntă de a face schimbări el însuşi, dar găseşte rapid de tot soluţii atunci când e vorba de altcineva. Şi culmea… Multe dintre sfaturile lui sunt mai mult decât înţelepte. Îl poţi întreba aproape orice. Îţi poate spune dacă o carieră sau o persoană ţi se potriveşte, despre vreo profesie sau dacă e indicat să faci ceva schimbări în viaţa ta personală.

Oare ce se va întâmpla?

Dacă ai ceva îndoieli legate de ceea ce ţine de viitor, întreabă o vibraţie 3. E un adevărat magician! El ştie ce se poate petrece în viitor sau dacă ceea ce îţi doreşti se va îndeplini. Simte „norocul” şi „soarta” de la distanţă…

Cum?

Dacă vrei să ştii cum se face ceva întreabă o vibraţie 4 sau o vibraţie 8. E genul care încearcă ceva până îi iese. Principiul unui 4 sau 8 este următorul: dacă X poate înseamnă că şi eu pot iar dacă e pentru prima oară atunci cineva trebuie să o facă şi pe asta! Deci, dacă ştie clar ce vrei tu să ştii „cum se face”, un 4 sau un 8 îţi ca arăta.

Cât valorează?

Caută imediat pe cineva cu vibraţia 5. Au mercurienii un simţ al „valorii” de te ia groaza! Şi sunt sinceri, groaznic de sinceri în tot ceea ce spun. Un 5 îţi poate spune dacă ceea ce cauţi (sau unde vrei să mergi) îţi este ţie de folos au ba. Şi cât costă. Deci ştii ce ai de făcut când ai dubii despre ceva de tip mercantil.

Care e preţul dacă…?

Aici e vorba despre chestiuni delicate. Dacă ai nevoie de un sfat sau recomandare, ai vreo nedumerire despre relaţiile interumane (prezente sau viitoare) caută o vibraţie 6. Un 6 vede ambele părţi ale problemei, şi cele care ţin de „suflet” şi cele care ţin de „material”.

Unde pot găsi…?

Aproape toate răspunsurile şi ajutorul de care ai nevoie îl poţi găsi la o vibraţie 7. Umblă mult şi se împrieteneşte cu mulţi. Deci ştii ce ai de făcut dacă cauţi ceva, inclusiv ajutor.

Cu drag,

Monica Stănescu

carte-vizita-online-02

Comments are closed.

%d bloggers like this: