Umanitatea. Co-creatori ai realităţii

constiintaExişti? Cum de ai ajuns la concluzia asta? Cum îţi poţi descrie propria existenţă?

Bine ai venit! Respiră de câteva ori adânc înainte de a citi mai departe, căci în stare de agitaţie este destul de greu să înţelegi esenţa, „sămânţa” care e pusă în cuvintele de mai jos…

Am preluat din Dex definiţa cuvântului „conştiinţă”, căci în lipsa ei, a conştiinţei, este destul de dificil să îţi descrii propria viaţă.

CONȘTIÍNȚĂ, (Fil.) Sentiment, intuiție pe care ființa umană o are despre propria existență; cunoaștere intuitivă sau reflexivă pe care o are fiecare despre propria existență şi despre lucrurile din jurul său.

O dovadă a existenţei mele este scrierea acestui articol. Azi îmi dovedesc atât mie, cât şi cititorilor că exist. Eu exist. Astăzi exist. :)

De-a lungul timpului am văzut câteva filme care mi-au răsturnat complet ideile şi conceptele. Mai exact, câteva informaţii strecurate prin multitudinea de cuvinte mi-au atras atenţia. La fel s-a petrecut şi cu cărţile citite… Dar astăzi fac referire la un singur film.

Iată cuvintele:

„Conştiinţa solicită o conexiune inversă. Pentru ca voi să aveţi conştiinţă de sine, trebuie să ştiţi că existaţi. ASTA necesită o conexiune inversă. Această structură (a thorului dublu) permite existenţa acestei conexiuni inverse, dintre ceea ce vine din exterior şi pătrunde iarăşi în interior, informând vidul, şi apoi revenind în exterior, şi, prin această revenire, vidul ne informează despre noi, despre rezultatul prezenţei informaţiei în vid.

carte-vizita-online-01

Este un schimb între cunoştinţele noastre interne şi experienţa asupra Universului şi relaţia dintre toate cunoştinţele cumulate în vid ce o afectează pe a voastră. Deci voi vă creaţi realitatea, o co-creaţi împreună cu toţi ceilalţi.

Vizionare plăcută! :)

%d bloggers like this: