Venus în Balanţă. Viaţa începe să se schimbe!

Odată cu intrarea lui Venus în Balanţă ni se aminteşte că: “What is made by us, is really for us and only for us” (ce e făcut de noi, chiar este pentru noi şi doar pentru noi). Venus în Balanţă de aminteşte de ce facem, ceea ce facem!
Sunt revizuite o mulţime de opinii, de păreri, care de care mai diferite, toate în legătură cu ce credem noi (că este viaţa, lumea, x sau y) inclusiv despre convingerea (sau convingerile) care au condus la o astfel de credinţă.
Toate acestea sunt “îmbrăcate” cât mai estetic, mai atrăgător şi mai… diplomatic. Marea majoritate sunt îndreptate către domenii legate de spiritualitate, filosofie, religie, educaţie (sau altele relativ înrudite), pentru că e timpul pentru a NE verifica “bagajul” personal şi a scoate din el e în plus sau a devenit nepotrivit (nouă!) şi de a pune în locurile rămase libere, ceea ce ne place! Packed with pride, because everything is inside! (Împachetăm cu mândrie, pentru că totul se află înăuntru!) 😉
Da, de data aceasta se pare că se acordă mai multă atenţie onoarei, respectului de sine înainte de orice altceva. Iubirea, plăcerile şi toate celelalte trec la un alt nivel de percepţie. Se caută orice ar putea aduce un plus-valoare la acest bagaj invizibil!

Venus în Balanţă

CE ESTE SUS.
Pe scurt, tranzitul lui Venus în zodia Balanţă:
– 15 octombrie 2017 (ora Ro, 13:12): C IX; Asc Sag.
– 17 octombrie 2017: conj. Luna (23- sext, 26 – careu; 28 – trig)
– 24 octombrie 2017: careu Pluto (Capricorn);
– 27 octombrie 2017: sext. NN (Leu);
– 30 octombrie 2017: sext. Saturn (Săgetător);
– 31 octombrie 2017: opoz. Uranus (Rx Berbec);
– 07 noiembrie 2017 (ora Ro, 13:40): Venus în Scorpion.

CE ESTE JOS.
Se pare că pe durata acestui tranzit energiile planetei Venus sunt destul de rar puţin activate, deci posibilitatea de a se manifesta, cel puţin la începutul perioadei, este destul de rară.
În acest bagaj invizibil se află toate modalităţile prin care s-au legat relaţiile de-a lungul timpului şi pe ce bază.
Pot apărea fie dificultăţi în a (mai) încheia/lega relaţii (până când se revizuieşte bine tot acest bagaj), fie socializarea se face cu foarte mari eforturi.
Este o perioadă în care latura feminină din noi (inclusiv femeile!) devin mult mai sensibile decât de obicei, deci s-ar putea să apară unele probleme în legătură cu manifestările afective. Pentru o scurtă perioadă!
La fel, s-ar putea ca în perioada de început a acestui tranzit informaţiile din spiritualitate sau terapiile alternative să fie refuzate, ignorate, mai ales de către cei/cele care înţeleg ceva mai greu ce e/cum funcţionează acest plan invizibil.

MESAJUL ASTRELOR.
A fi “pozitiv” înseamnă “a iubi”. Ce fel de “iubire”, de “bine” sau de “bun” este cel/cea care desparte, separă, diferenţiază, judecă, condamnă sau pune etichete?!?

Iubirea este cea care uneşte, în niciun caz dezbină sau separă. Este cea care leagă, în niciun caz rupe.

Cu Venus în Balanţă iubirea trece la un astfel de nivel!

PENTRU CE ESTE POTRIVITĂ ACEASTĂ PERIOADĂ.
La începutul perioadei pentru a lega doar relaţii de prietenie şi pentru a ne bucura de tot ceea ce ne oferă viaţa. Chiar şi de micile inconvenienţe apărute (e soare, plouă, e frig/cald, dureri pe undeva, kilograme în plus sau minus, facturi, bani, job, nevastă, soţ, copil, câine, pisică, clienţi, marfă, etc, etc).
Treptat încep să se adune mai multe “potriviri”
– Ne aşezăm mai bine în “pielea” noastră nouă (tot am retuşat-o!).
– Devenim ceva mai atenţi la ce fel de parteneriate încheiem (de ce, cum, ce, cu cine, care, când, etc).

PENTRU CE E NEPOTRIVITĂ ACEASTĂ PERIOADĂ.
– La prestări de servicii… altora. Chiar este necesar de revăzut la cum muncim, cât muncim, pe ce sau pentru cine muncim.
– La gândit prea mult timp la “cum”.

POSIBILE EVENIMENTE.
– Sunt scoase la “lumină” relaţiile care s-au încheiat de bună voie sau de nevoie.
– Sunt conştientizate toate compromisurile care au fost făcute.
– Ne dăm seama că am manipulat sau că am fost manipulaţi (atenţie la tentaţia de a repeta procedeul ce poate apărea în jur de 24 octombrie!).
– Ne dăm seama că, de multe ori compromisurile au fost făcute din teama de a fi singuri sau a fi respinşi.
– Ne dăm seama că ne-am concentrat prea mult fie pe ceva sau altcineva (uitând de noi înşine), fie doar pe noi înşine (uitând de ceilalţi sau de ceva).
– Începând cu data de 27 vedem ŞI “binele” aflat dincolo de “rău”. Sau invers!
– Comunicarea este mult mai sinceră şi mai diplomatică decât de obicei.
– Tendinţe de a economisi, de a pune “ceva” şi deoparte (mai pe la sfârşitul lunii).
Aprinderi şi stingeri ca paiul de chibrit, mai ales în relaţii (pasiuni scurte, instabilitate sentimentală şi emoţională).

Cu mult drag,
astrolog, numerolog, formator Monica Stănescu

Numerograme
Astrograme
şi diverse….

Sursă imagine:
https://www.pinterest.com/proshay/amazing-adventure/

%d bloggers like this: