Venus în Scorpion. Revelaţii

Odată cu intrarea lui Venus în semnul Scorpionului, cunoaştem şi ce se ascunde dincolo de ceea ce vedeam (sau credeam) până acum. Venus în Scorpion ne trage de mânecă de fiecare dată când tindem să fim (doar buni), să facem (doar ce ne place) sau când suntem prea îngăduitori şi indulgenţi (cu noi înşine şi/sau cu altcineva).

Venus în Scorpion

Durata tranzitului: 7 noiembrie – 1 decembrie. Venus în Scorpion scotoceşte unde ne aşteptăm mai puţin şi scoate la vedere TOT. Pe durata acestui tranzit putem înţelege (MC în Săgetător) prin cunoaştere şi autocunoaştere (AS în Vărsător).
Ne putem (re)descoperi pe noi înşine “lumina” (resursele noastre interioare), sau conştientiza şi folosi mai bine pe cele pe care le avem deja la dispoziţie (Venus în C8!). Putem asista la un adevărat salt evolutiv în perioada acestui tranzit, la interese mărite pentru autocunoaştere, cunoaştere şi dezvoltare personală. Pot apărea mari fluctuaţii financiare, indiferent dacă sunt la o scară ceva mai mică (personală) sau ceva mai mare. Se pot rupe relaţii vechi şi/sau încheia altele noi.
Şi-avem de ales!
Ori ne uităm noi înşine la noi “în oglindă” şi ne vedem aşa cum suntem, ori “oglinda” ne va arăta şi “obrazul celălalt”. După cum este scris şi în Evanghelia după Matei: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt.” (5.39). :)
În limbajul ceva mai obişnuit circulă o expresie veche: “pe dinafară frumos gardul, pe dinăuntrul leopardul”. Cine s-a uitat doar sau mai mult la “frumuseţe”, la “plăcere”, la “lumină”, acum sunt mari şansele să se trezească drept în faţa unei revelaţii. :) Cine a văzut doar felina, acum vede şi gardul.
Mesajul lui Venus în Scorpion este:
Lumina se poate desăvârşi doar în întuneric aşa cum şi întunericul se poate desăvârşi doar cu ajutorul luminii.
Iubirea adevărată este cea care desăvârşeste manifestarea Spiritului în Materie. Este cea care uneşte Spiritul de Materie, în niciun caz cea care separă.

Cu drag,
astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Sursă imagine

%d bloggers like this: