VIBRAŢIA 2

Caracteristicele lui 2 se întâlnesc la cei născuţi în anii de vibraţie 2, la cei născuţi în zilele cu vibraţie 2 şi la cei al căror nume poartă în el vibraţia 2. Se pot observa destul de bine şi la cei născuţi în lunile februarie şi noiembrie, aceştia fiind capabili să-i înţeleagă pe cei din jur, în schimb au mari dificultăţi în a se înţelege ŞI pe ei înşişi.

Numar-2

========================================================
Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.
========================================================

Caracteristici generale.
Soarele fiind reprezentat simbolic prin 1, vibraţia 2 este reprezentată prin Lună. Ambele planete influenţează vieţile noastre, a celor aflaţi pe planeta Terra. După tradiţia orientală, Luna îndeplineşte un rol terapeutic pentru viaţa de pe Pământ. Să ne amintim doar că şi sub influenţa Lunii este favorizată creşterea plantelor, a tot ceea ce înseamnă regn vegetal.
Soarele este preponderent un emiţător încărcat doar cu “pozitivitate”. Acest lucru este dăunător vieţii, căci viaţa este creată şi cu ajutorul “negativităţii”. Sensul actual dat acestui cuvânt este unul pur raţional, ca fiind unul malefic sau/şi producător de dezastre. Este vorba despre o completare pentru a putea stabili un echilibru energetic, aşa cum un magnet are întotdeauna doi poli, aşa cum o busolă arată şi nordul şi sudul, ş.a.m.d.
Vibraţiile Lunii sunt cele care dau capacitatea omului de a visa, de a imagina, de a intui, de a simţi şi a percepe ceva mai mult decât ce se vede în lumea materială. Luna se ocupă de sentimentele noastre, de emoţii şi de sensibilitate.
Prin urmare, oamenii născuţi sub influenţa vibraţiei 2 sunt oameni tandri, sensibili şi sentimentali! Spre deosebire de cei aflaţi sub influenţa vibraţiei 1, cei din 2 ezită destul de mult înainte de a îşi pune ideile şi planurile personale în aplicare. Stările lor interioare oscilează foarte uşor către extreme, de la exaltare şi entuziasm, către pesimism şi deprimare. De foarte multe ori în viaţă se simt epuizaţi psihic, tocmai din cauza acestui balans continuu între stările lor interioare pe extreme. Această instabilitate emoţională se reflectă în viaţa lor de zi cu zi. Deşi îşi doresc foarte mult stabilitatea (fie că este vorba despre carieră sau despre viaţa personală), firea lor instabilă le poate provoaca mari probleme dacă omit să se auto-echilibreze. Sunt firi care caută să obţină prietenia cu orice preţ, căci se poate cunoaşte pe sine doar studiind şi experimentând emoţiile celor cu care vin în contact.
Le displace să fie făcuţi părtaşi la planurile altora sau să fie manipulaţi. Dacă se implică într-un proiect, o fac doar dacă au fost anunţaţi din vreme de acest lucru şi doar dacă sunt de acord. De multe ori au fost implicaţi în proiecte care corespundeau prea puţin cu modul lor de gândire, speculându-se latura lor emotivă şi sensibilă. Preferă să spună doar adevărul sau cel puţin acea parte din adevăr pe care o simte şi în care crede. Dacă sunt certaţi de către prieteni sau de către familie, este tocmai datorită instabilităţii lor!
Deşi sunt firi schimbătoare, sunt stabili în promisiunile pe care le fac. Implicit, le displac persoanele care fac promisiuni doar cu vorba şi fără fapte concrete.
Una dintre trăsăturile care lipsesc multor persoane aflate sub vibraţia 2 este răbdarea.
Caută şi preferă compania oamenilor cu un intelect dezvoltat, străduindu-se să înveţe de la ei. Sunt observatori foarte atenţi! Devine o adevărată problemă atunci când înregistrează o reuşită, căci au tendinţa de a se culca pe laurii victoriei obţinute, mai ales dacă sunt lăudaţi prea mult pentru acest lucru!
Sunt buni oratori, căci în faţa unui auditoriu ştiu să inducă stările emoţionale şi, astfel, să reuşească să le atragă atenţia. Au tendinţa de a spune „da” aproape tot timpul şi de a trece imediat la acţiune fără să se gândească.
Aşa cum pot fi controlaţi (mental), tot aşa se pricep să şi controleze (emoţional). În clipa când îşi dau seama de acest lucru, încep să atragă oameni care sunt instabili emoţional, la fel ca ei.
Pot cădea foarte uşor (de cele mai multe ori din necunoaştere), în capcana obţinerii profitului personal, folosindu-se de emoţiile şi de problemele celorlalţi. Se pricep foarte bine să îi conducă pe cei din jur. În schimb, să facă acelaşi lucru cu ei înşişi, le este foarte greu.

Recomandări pentru cei aflaţi sub influenţa vibraţiei 2.
– Este utilă o educaţie în direcţia cultivării respectului faţă de sine şi a voinţei proprii.
– Pentru că sunt foarte deschişi, au tendiţa de a se îndrăgosti foarte repede. Trezirea poate fi uneori foarte dură şi cu urmări care se pot întinde pe o perioadă mai lungă de timp.
– Să înţeleagă că orice lucru început de ei înşişi trebuie să terminat tot de ei. Ideea că altcineva este obligat să termine treaba începută de ei, este o iluzie. Uneori, conştientizarea acestui lucru îi face să cadă într-o depresie adâncă.
– Aşa cum sunt capabili să îşi ţină promisiunile faţă de cei din jur, tot aşa să înveţe să îşi ţină promisiunile făcute faţă de ei înşişi.
– Cu toate că au tendinţa de a se ămprăştia (în mai multe proiecte, în mai multe acţiuni), cu tipul posibil să înţeleagă că lucrurile se încep, se fac şi se pot termina doar pe rând.
– Să evite oamenii care îi laudă în mod excesiv. Fiind firi neîncrezătoare, vor căuta să facă la nesfârşit lucrurile respective, cele pentru care au fost lăudaţi, stagnându-şi de fapt propria lor evoluţie.
– Să consume cât mai multe lichide.
– Chiar dacă le place să cunoască cât mai multă lume, pentru un 2 acest lucru poate prezenta un adevărat pericol. Fiecare om este „simţit” cu mult înainte şi „pipăit”. Toate aceste cercetări repetate, îi pot extenua, pentru ei rămânând (de cele mai multe ori!) prea puţină energie.
– Din cauza sensibilităţii accentuate se îmbolnăvesc foarte repede. Poate ajunge la “performanţa” de a manifesta boli doar la auzirea numelui unei boli! De asemenea, se pot molipsi foarte repede de boli infecţioase, fiind atât de empatici.
– Postul de carne este recomandat, fie periodic, fie pentru toată viaţa, căci crizele de furie le provoacă adevărate dezastre în organism şi în viaţa personală.
– Activitatea fizică este absolut necesară pentru păstrarea echilibrului, fie că este vorba despre practicarea unui sport, fie că este vorba despre executarea unor munci cu caracter gospodăresc.
– Să se informeze despre mişcările Lunii, planeta care îi influenţează atât de mult. Cunoaşterea anticipată a fazelor Lunii îi poate ajuta în luarea de măsuri preventive.
– Să evite construirea de aşteptări venite din afara lor. De multe ori acest lucru (recompensa) este doar în imaginaţia lor.
– Şansele şi oportunităţile le scapă de multe ori printre degete, uneori fiind chiar la câţiva paşi până la succes. Cei din jur, cunoscându-le sensibilitatea, de multe ori îi sabotează în loc să îi încurajeze.
– Proiectele care implică mai multe persoane sunt proiectele cele mai favorabile pentru un 2. Începerea, continuarea şi finalizarea unuor proiecte de unul singur reprezintă o adevărată catastrofă, atât din punct de vedere financiar cât şi emoţional.
– Respectul de sine se câştigă şi prin practică (experienţe personale), mai puţin prin asimilarea doar teoretică a cunoştinţelor. Menţionez acest lucru pentru că există o înclinare accentuată spre erudiţie a persoanelor aflate sub vibraţia 2.

astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

========================================================
Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.
========================================================