VIBRAŢIA 3

Caracteristicele de mai jos sunt întâlnite la persoanele născute în anii de vibraţie 3 (link), zilele de naştere 3 (link), vibraţia de nume 3, lunile de vibraţie 3 – martie şi decembrie (link) şi vibraţia de destin 3.

Reamintesc că aceste caracteristici sunt temporare la persoanele care se nasc în zilele de naştere 3 (3, 12, 21, 30), apoi, după 36-40 de ani apar caracteristicele date de vibraţia de destin.

Numar-3

Caracteristici generale.

Prin tot ceea ce fac, cei aflaţi sub vibraţia 3 caută să îşi asigure independenţa. Conştiinţa lor fiind deschisă mai mult spre viitor, caută să îşi asigure şi imortalitatea prin faptele lor, fie că îşi păstrează exemplul dat de ei înşişi faţă de familie sau faţă de societate.

Întotdeauna vor ţinti să fie printre cei mai buni dintre cei mai buni. Pentru că le place munca fizică, sunt printre cei mai buni muncitori la tinereţe.

În general le displace să ocupe posturi secundare, prin urmare vor căuta destul de devreme să îşi construiască propriul job. Acest job trebuie să le asigure atât independenţa în mişcare, cât şi în gândire. Pentru că le place să cheltuiască, sunt oameni care urmăresc cu preponderenţă câştigul financiar.

Au o minte clară şi stabilă. Datorită modului lor de gândire, sunt genul de oameni care înţeleg şi acceptă viaţa aşa cum este ea.

Cu un simţ al observaţiei foarte dezvoltat, înţeleg şi adoptă multe dintre obiectivele care le aduc şi le asigură cât mai multă libertate de mişcare.

La prima vedere au un comportament libertin. Dar, această atitudine este exact contrariul a ceea ce sunt, căci cei din 3 sunt oameni stabili în modul lor de viaţă, în familie, în tradiţie şi religie.

Stăpânesc foarte bine arta conversaţiei, pricepându-se să-şi ghideze în mod subtil interlocutorul spre ceea ce îşi doreşte.

Le place să râdă, prin urmare învaţă destul de devreme, pe lângă comunicarea verbală sau scrisă, să îi destindă pe interlocutori.

Pentru cei aflaţi sub vibraţia 3 plictiseala este un cuvânt scos din dicţionar. Tot timpul se mişcă şi au ceva de făcut. Dacă îi vezi că stau pe loc înseamnă că gândesc. Dacă se mişcă de colo-colo înseamnă că fac ceea ce au gândit. De la un lucru trec la altul, dând astfel impresia că au un spor dublu faţă de ceilalţi.

Îşi ţin cuvântul dat. Acest lucru, împreună cu plăcerea de a se afla tot timpul ocupaţi cu ceva, face ca să fie remarcaţi imediat de către şefi. Au tendinţa de a îi trata pe şefi ca pe egalul lor, mai ales prin modul de comunicare. Acest mod de comportament le produce de foarte multe ori neplăceri, căci există tendinţa de a deveni un mic tiran pentru cei care depind de el, fie că este vorba despre familie, fie că este vorba despre colaboratorii de la un loc de muncă.

Le este greu să accepte că mai sunt şi altfel de oameni decât ei, mai ales când este vorba despre ritmul lor de muncă sau de glumele personale. Atunci, din nou, se schimbă ca mod de comportament. Devin ironici şi încep să critice. În astfel de momente îşi pierd multe din atuurile câştigate, mai ales dintre cele construite cu multă muncă.

Familia reprezintă pentru ei un subiect aproape tabu. Odată căsătoriţi, rămân fideli familiei, indiferent de cum sunt trataţi. De asemenea, au o dragoste aparte faţă de părinţi.

Sunt foarte săritori şi ajută mult, mai ales dacă li se cere. Această dărnicie nativă este de foarte multe ori exploatată de către unii dintre membri de familie. Din experienţa mea de viaţă, am observat de multe ori acest fenomen, de profitare de pe urma unor reuşite profesionale, de capacitate de muncă fizică, etc. Ori marea majoritate a celor aflaţi sub vibraţia 3 muncesc mult, foarte mult, uitând care le este necesarul lor real şi care le sunt responsabilităţile adevărate.

Mai există câteva trăsături de caracter pe care încearcă să le ascundă, căci înţeleg că manifestarea lor le produc multe probleme. Sunt geloşi, mândri şi impulsivi. Acest mod de comportament îi alungă din jurul lor pe cei care îi pot fi adevăraţi prieteni.

Le place foarte mult să „aibă”. Muncesc mult, dar şi cheltuiesc mult.

Sunt oameni care au capacitatea de a îşi aduce un plan de la stadiul de vis la materializare. Atunci când se implică în astfel de proiecte sunt ajutaţi de către Univers, găsind destul de repede sursele care le sunt necesare, fie că este vorba de resurse financiare sau de relaţii.

Le place să locuiască într-un cadru intim decorat cu gust şi confortabil.

Pentru că le place să ajute, învaţă multe de-a lungul vieţii. Experienţa lor legată de meserii se bazează mai mult pe practică decât de teorie. După o anumită vârstă devin genul de oameni care se pricep aproape la toate şi încă destul de bine.

carte-vizita-online-01

Recomandări:

  • Chiar dacă aparent sunt oameni capabili să execute orice fel de lucrări, sunt unele munci care le displac şi îi stresează. La fel, sunt şi unele responsabilităţi care sunt prea puţin potrivite pentru ei. În acest caz, conştientizarea acestor lucruri să fie făcută cu luciditate, mai exact să înţeleagă că, oricât şi-ar dori, sunt unele lucruri pe care ar trebuie să le evite.

  • Să treacă dincolo de entuziasmul caracteristic acestei vibraţii şi de mândria dusă la extrem. Decât să zică „da” şi să fugă de acel lucru, mai bine spun „nu”, fără prea multe argumente.

  • Tentaţia de a avea mai mulţi bani îi poate face să cadă în capcane. Un venit real este un venit datorat unei contribuţii personale, fără a presupune şi implicarea în tot felul de afaceri dubioase.

  • Aşa cum îşi doreşte el să fie respectat, tot aşa să respecte şi partenerii de viaţă sau de afaceri.

  • Aşa cum îşi doreşte libertatea (financiară sau de mişcare), tot aşa să acorde aceeaşi libertate şi membrilor familiei.

  • Să înţeleagă că, dincolo de ceea ce se numeşte „ratare” sau „eşec”, sunt nişte lecţii cu adevărat de valoare. Există tendinţa ca, în caz de eşec, să „pună la suflet”. Cu cât se gândesc mai mult la evenimente ca „eşecuri”, cu atât vor avea parte de mult mai multe…

  • Să înveţe ceea ce înseamnă „echilibru”. Orice plan sau obiectiv trebuie analizat cu mare atenţie căci există tendinţa de a face aşa ceva doar pentru satisfacerea unor ambiţii personale.

  • Există tendinţa destul de mare de a se auto-ridica în slăvi cu reuşitele personale, uitând de cei care l-au ajutat pentru realizarea lor.

  • Să îşi aducă aminte că din orice sumă câştigată, prima parte din bani este şi reprezintă „zeciuiala”. Acei 10% puşi deoparte au cu totul alt rost decât a fi cheltuiţi pe mici plăceri.

  • Pentru că sunt firi deschise, există tendinţa de a-şi risipi timpul în discuţii sterile. De acest lucru este indicat să conştientizeze el însuşi. De vrea să fie respectat, atunci respectul să şi-l acorde începând cu el însuşi. Timpul este o valoare strict personală, prin urmare să fie foarte atenţi cât timp îşi consumă fără rost şi mai ales cu cine.

%d bloggers like this: