VIBRAŢIA 6

Caracteristici generale.

Un comportament adolescentin ar fi o primă descriere, căci 6 se află sub influenţa planetei Venus.

Sensibilitate accentuată, simţ al umorului, politeţe (uneori exagerată), fizic armonios, atenţie mărită asupra aspectului exterior, plăcerea de a vedea ordine şi curăţenie (oriunde şi în orice moment), simţ artistic foarte dezvoltat, plăcerea de a decora (redecora), de a face mici schimbări în cadrul intim (fie că este vorba despre domiciliu sau locul de muncă).

Orice motiv de tulburare emoţională a echilibrului (în special cel interior) este evitat. De multe ori un 6 cedează şi face multe compromisuri pentru asigurarea acestui lucru sau încearcă aplanarea conflictelor, făcând apel la tact şi diplomaţie.

Orice fel de forţaj sau şantaj (fie cel fizic sau cel emoţional) îi tulbură şi îi fac să facă greşeli (pe care, de cele mai multe ori le regretă şi încearcă să le repare mai târziu).

Cam acestea sunt caracteristicele care ies în evidenţă la cei născuţi în anii de vibraţie 6 (link), la cei care au vibraţia destinului 6, la cei cu vibraţia numelui nativ 6, la cei care au vibraţia datei de naştere 6 (link) şi la cei născuţi în luna de vibraţie 6 – iunie (link)

Repet, vibraţia zilei de naştere este mult mai accentuată în prima parte a vieţii, în copilărie, adolescenţă şi o parte din perioada maturităţii.

Fond Albastru-6

Alte caracteristici:

 • În primul rând este caracteristic şi manifestat mult un comportament naiv, pentru că cei din 6 au tendinţa de a observa doar unele aspecte ale oamenilor cu care vin în contact, în general acel aspect care coincide cu unul asemănător lor.
 • În caz de ivire a vreunui conflict, să încerce să asculte şi să înţeleagă şi un alt punct de vedere, diferit de al lui, căci susţinerea punctului său de vedere ca fiind universal, singurul şi cel mai corect, duce la o adevărată cădere (psihică şi apoi, dacă se prelungeşte această stare, se poate ajunge şi la probleme de sănătate fizică).
 • Atracţia faţă de sexul opus să fie conştientizată şi limitată atât cât este posibil, fie că este vorba despre relaţii pur amicale sau cele de la locul de muncă.
 • De evitat pe cât posibil oamenii care “adoră” să producă agitaţie, chiar dacă este vorba despre oameni care fac parte din propria familie.
 • Corpul emoţional fiind mult mai activ, cantitatea de energie acordată corpului fizic este mult mai redusă. 
 • Un 6 este atras spre consumul de hrană, fie că este vorba de mâncare sau de dulciuri, chiar dacă refuză să recunoască acest lucru. 
 • Fiind persoane înteligente, au obiceiul de a-şi argumenta şi de a căuta cu orice preţ “acul în carul cu fân” pentru a-şi demonstra punctul de vedere. Acest punct de vedere trebuie însă gândit şi formulat înainte de a deschide gura, căci cei născuţi sub această vibraţie au impresia că toţi înţeleg ceea ce ei înşişi (doar) gândesc.

carte-vizita-online-01

Recomadări:

 • Să se reducă, pe cât posibil, muncile care ţin de munca fizică brută. Pentru un 6 munca fizică prelungită este o adevărată catastrofă din punct de fizic.
 • Să accepte (ca fiind posibile) şi alte puncte de vedere decât ale lor. Negarea oricărui aspect al vieţii duce şi la mai multă putere de manifestare a acelui aspect!
 • Să observe timp mai îndelungat oamenii cărora le acordă încredere şi atenţie, căci aparenţele de multe ori pot forma un adevărat aspect de “luciu”, de mască purtată în mod conştient.
 • De evitat ura, gelozia şi răzbunarea, chiar dacă au această tendinţă faţă de oamenii care le-au greşit (în opinia lor).
 • Să evite sub orice formă graba în a face ceva. De altfel,  pentru un 6 este mult mai recomandabilă mişcarea unei “broaşte ţestoase” decât a unui “iepure”.
 • Deşi există tendinţa de a căuta echilibrul în afara cadrului intim, acest lucru este mult mai recomandabil să fie de evitat. Cu timpul, acest mod de gândire (şi comportament) poate duce la distrugerea oricări relaţii între membrii familiei (atât a celei din care provin cât şi a celei pe care o formează în anii tinereţii).
 • Să îşi înţeleagă şi să îşi accepte propriile emoţii (inclusiv ceea ce le provoacă) înainte de a se “juca” cu ale altora oricât ar fi de tentaţi să facă acest lucru.

carte-vizita-online-01

%d bloggers like this: