Vibraţia Destinului

Astăzi, vă voi povesti puţin despre unul din elementele cheie ale unei numerograme: Vibraţia Destinului.

WoodenBridge-Rick-Winsor

Este unul din elementele pe care le furnizăm în Numerograma restrânsă şi vreau să clarific de ce anume am considerat că trebuie să facă parte dintr-un raport numerologic, oricât de „restrâns”, simplificat sau sumar ar fi acesta.

Vreau însă înainte de a aduce câteva argumente de bun simţ, să stabilim clar cadrul discuţiei!

Este foarte important să înţelegi atunci când citeşti o numerogramă indiferent de simplitatea sau complexitatea raportului respectiv — o astrogramă sau un raport Tarot, unul Rune sau unul făcut cu I Ching (Cartea Transformărilor) — următorul fapt:

Trăim într-o lume a VIBRAŢIILOR! Asta, înseamnă schimbare continuă şi mai ales, energii potenţiale. Adică, POSIBILITĂŢI.

Extrem de multă lume face o confuzie grosolană între „posibil” şi „probabil”.

ASTA, vreau să clarific, deoarece tot ceea ce conţine o prognoză numerologică sau astrologică, e de domeniul POSIBILULUI, fără a fi însă în mod obligatoriu şi PROBABIL.

Ce înseamnă deci POSIBIL?

Termenul POSIBIL, desemnează ceva ce se poate petrece, dar la fel de bine poate să fie ignorat de către realitatea efectivă, printr-o derulare diferită a evenimentelor, cauzată de un alt complex de energii, ca urmare a schimbărilor continui, care au loc în micro-universul înconjurător.

Ce înseamnă PROBABIL?

Probabil, desemnează un eveniment, un fapt oarecare, care s-a petrecut şi poate fi dovedit cel puţin printr-o metodă acceptată general. Probabil, vine de la latinescul „probare”, care înseamnă „a dovedi”, „a demonstra”. Prin urmare, când mă exprim „Probabil că aşa s-au petrecut lucrurile”, mă refer la faptul că sunt de acord cu acea derulare a evenimentelor, deoarece am convingerea că pot fi demonstrate şi susţinute cu dovezi clare.

Atunci când spunem „probabilitate 80%”, ne exprimăm însă îndoielile de 20%, cu privire la soliditatea, la coerenţa dovezilor care pot fi aduse pentru a proba un fapt oarecare.

În acest context al numerologiei, „probabil” se justifică abia după ce o prognoză numerologică A FOST CONFIRMATĂ DE FAPTELE ULTERIOARE EFECTUĂRII PROGNOZEI.

Pe de altă parte, dacă N prognoze numerologice au fost confirmate de fapte, rezultă că metoda respectivă, are un grad de probabilitate reprezentat de valoarea discretă a lui N, în raport cu numărul total al evenimentelor prognozate.

Astfel, dacă numărul de prognoze este 100 şi N=97, atunci vom avea o probabilitate (grad de certitudine, siguranţă, posibilitate de a dovedi) de 97%.

Grad de probabilitate ridicat, înseamnă totuşi că este cel puţin mai mare ca 50%, adică, cel puţin 51%. Rămân totuşi un număr de 49% evenimente care pot contrazice în Realitate metoda.

Şi acum, să trecem la Vibraţia Destinului.

De ce este aceasta atât de importantă încât să trebuiască inclusă în orice raport, oricât de simplificat ar fi?

Ea reprezintă o vibraţie generală, configuraţia energetică sub care ne-am născut fiecare dintre noi.

Intensitatea cu care se manifestă asupra persoanei, este asemănătoare cu relaţia dintre forţa gravitaţională a Pământului şi mine, de pildă. Vreau să spun prin aceasta că, oricât aş fabula eu pe tema zborului, dacă mă urc pe un bloc cu 14 etaje şi mă arunc de acolo ca să zbor, „pentru că aşa cred eu”, rezultatul va fi invariabil şi pentru mine şi pentru tine şi pentru oricine, acelaşi: un zbor de foarte scurtă durată păi da, tot zbor se numeşte… la capătul căruia se află sfârşitul de poveste. Dacă din întâmplare se află acolo jos Raed Arafat cu băieţii lui şi cu o saltea elastică, atunci avem sigur o excepţie! Altfel, avem un caz de suicid; cât se poate de real şi probabil!

De ce este atât de intensă influenţa vibraţiei destinului?

Pentru că ea codifică o conjunctură energetică sub care ne-am născut.

Gândeşte în acest fel: corpul meu şi al tău, se construiesc în anumite condiţii energetice, în perioada intrauterină. Cele nouă luni. E firesc să fie puternic influenţate de acele energii toate acele zeci de miliarde de celule care iau naştere în acele condiţii energetice.

Este posibil să îţi schimbi destinul?

Evident, da. Dar foarte lent. Iată şi o explicaţie biochimică a acestei situaţii.

Toate celulele corpului sunt înlocuite la un interval de 7 ani.

Cu alte cuvinte, la fiecare şapte ani, „sunt alt om”.

De aici, putem spune că fiind alt om şi destinul trebuie să fie altul!

Teoretic, e corect! Totuşi, în practică, trebuie să ţinem seama de viteza relativă a schimbării în cazul fiecărui subsistem analizat.

Vibraţia destinului, este acel câmp energo-informaţional (inforenergetic) care se manifestă la nivelul întregului sistem solar. Chiar dacă el se modifică, la scara vieţii unui om, aceste modificări sunt „lente”, au intensităţi colosale şi pot influenţa planete, sateliţi asteroizi. La scara unui om, ele sunt aproape neschimbate ani mulţi din viaţa sa.

Astfel, la vârsta de 7 ani, în corpul meu toate celulele vechi au murit şi au fost înlocuite cu altele noi. Dar în mediul de viaţă, câmpurile energo-informaţionale, s-au schimbat mai puţin în comparaţie cu mine, deci şi pe următorii 7 ani, vor fi valabile peste 98%, din efectele pe care le produce câmpul de la naşterea mea! Şi încă, e posibil ca schimbările, raportate la durata de viaţă medie, să fie mai mici de 1%!!

Aşadar, tehnic vorbind, putem spune că prognoza făcută pe baza vibraţiei naşterii, este 99% probabilă.

Totuşi, e important să remarcăm faptul că, 1% din energiile celulelor de acum, sunt diferite de cele ale „momentului zero” al existenţei mele.

Iar peste 7 ani, situaţia va fi 0,99 * 0,99, în cel mai rău caz pentru mine… Asta înseamnă 0,98. Adică, o schimbare de 2%. Deja pot spune că din 100 de şanse disponibile, am cel puţin două posibilităţi să îmi schimb radical destinul! Şi alegerea, depinde de mine!

La 21 de ani, am 0,98 * 0,99 = 0,97 = 97%, adică, 3:100 şanse.

Altfel spus, influenţa vibraţiei destinului, scade în mod natural:

  1. Cu vârsta
  2. Cu alegerile făcute în viaţă.

Astfel, dacă la circa 7 ani am reuşit să fac acea alegere din 100 care răstoarnă energiile, devine extrem de greu de spus ce se va petrece mai departe cu mine! Totuşi, energiile din sistemul solar, se schimbă cu aceeaşi viteză sau încetineală, în raport cu mine!

Mai departe, dacă am pornit aşa, e foarte posibil ca data viitoare să aleg tot schimbarea radicală, deoarece am la dispoziţie 2 alegeri!

Aspectul bizar însă constă în aceea că am în fiecare secundă 1 şansă nouă din 100, până la şapte ani; două până la 14, 3 până la 21, etc.

Prin urmare, dacă la vremea copilăriei o numerogramă excepţional făcută poate fi valabilă cam 21 de ani, cu cât creştem şi luăm un număr mai mare de decizii, numerograma poate deveni mai eronată şi e necesară refacerea ei mai des.

Pe de altă parte, dacă ne codim să luăm decizii, numerograma făcută la o vârstă sub 7 ani, rămâne ACEEAŞI, pentru că am refuzat schimbarea!

Iată deci cauza ştiinţifică pentru care unele prognoze par a fi false iar altele, izbesc prin corectitudine, ba chiar par a fi rezultatul unor „vrăjitorii”!

„Vrăjitoria”, se numeşte simplu:

  • aritmetică aplicată;
  • spirit de observaţie excelent;
  • pasiune şi dorinţă de autocunoaştere
  • şi în fine, experienţă de viaţă.

Asta e tot!

Acum că am clarificat aspectele esenţiale ale Vibraţiei Destinului, cred că putem trece mai departe, să vedem dacă şi cum ne putem schimba destinul, despre care zic unii că ar fi „bătut în cuie”.

carte-vizita-online

Image, courtesy of Rick Winsor

Comments are closed.

%d bloggers like this: