Semnificaţia numelui. Vieţi interioare – Vocale

Există în interiorul fiecărui individ ceva care îl face să reacţioneze în mod diferit faţă de ceilalţi. Acel ceva arată ceea ce vă doriţi în viaţă, care sunt motivaţiile personale şi/sau dorinţa/dorinţele după care luăm decizii, indiferent de numărul şanselor pe care viaţa ni le oferă.

Vocale

Astăzi îţi voi spune câteva cuvinte despre viaţa interioară a fiecărui individ.

În general, trasarea unui semn virtual de egalitate dintre viaţa interioară şi viaţa pe care o duce individul în realitate se face destul de greu.

E vorba de multă experienţă de viaţă, de multe încercări/praguri de trecut. Multe dintre deciziile pe care le luăm sunt luate în conformitate cu impulsurile acestei vieţi interioare. Pentru cunoaşterea ei, a conştientizării, sunt necesare câteva lucruri, banale în aparenţă, dar care ne arată care este punctul de pornire al acestei vieţi interioare, baza, cărămizile pe care se construieşte ceea ce urmează în exterior.

Vă mai amintiţi care sunt primele sunete pe care le scoate un copil nou-născut?

Limbajul iniţial este unul simplu, rudimentar. Alfabetul este redus doar la vocale. E un “alfabet” simplu, alcătuit din: A, E, I, O şi U.

Fiecărei vocale îi corespunde o altă vibraţie, un alt mesaj pe care îl transmite din interior spre exterior, iar suma vocalelor din nume arată “eul” interior al persoanei. Este vorba despre ceea ce simte şi care îi sunt cerinţele vieţii din interior.

Viaţa interioară este una simplă, bazată pe exprimarea nevoilor emoţionale personale. Despre ea, despre existenţa ei, se uită de cele mai multe ori la maturitate.

Aici, amintesc despre un adevăr atât de simplu, aflat şi dăruit lumii de către Albert Einstein prin celebra formulă a relativităţii: E = mc. Orice element schimbat în această ecuaţie duce la modificarea echilibrului. Prima oară am fost şocată de simplitatea acestei ecuaţii. Adică…

Cu cât ne mărim (în greutate) cu atât ne îndepărtăm la acea sursă energetică infinită?

Las această concluzie la care am ajuns şi eu (ca mulţi alţii) la latitudinea ta, dacă se merită să reflectezi asupra ei.

Să revin la semnificaţia vocalelor. Iată mai jos care sunt vibraţiile corespunzătoare fiecărei vocale în parte:

A = 1; E = 5; I = 9; O = 6; U = 3.

Vocala A.  Este o literă cerebrală. Cei care au prima vocală în nume A sunt firi autoritare, sincere şi le place să comande.

Vocala E. Este o literă fizică. Persoanele care au ca primă vocală E în nume sunt firi active, care se agită şi le place mult să facă mişcare.

Vocala I. Este o literă emotivă. Cei care au ca primă vocală litera I sunt firi foarte sensibile şi emotive. În general, aceste persoane sunt firi care pot fi puse “sub presiune” foarte uşor.

Vocala O. Este o literă emotivă. Cei care au prima vocală O în nume sunt firi care au o atitudine secretoasă şi îşi ascund cu mare dibăcie sentimentele.

Vocala U. Este o literă intuitivă. Cei care au prima vocală U în nume sunt firi care intuiesc destul de repede ceea ce simte/gândeşte persoana din faţa lor. Sunt firi tensionate, căci astfel de persoane îşi impun ei singuri restricţii.

În alfabetul scris mai există încă o vocală: Y.

Vocala Y. Este o literă intuitivă. Cei care au prima vocală Y în nume sunt firi indecise, căci chiar dacă intuiţia lor le spune ceva, uneori se hotărăsc foarte greu să înţeleagă şi ceea ce simt!

Mult succes în cunoaştere şi autocunoaştere!

carte-vizita-online-01

%d bloggers like this: