WARREN BUFFET

 

Titlu-Versiunea-Standard

– prima parte poate fi citită aici

Warren-Buffett-Numerograma-016. Numele de botez

În urma botezului lui Warren i s-au dăruit o mulţime de energii suplimentare, aşa cum se petrece cu fiecare om sau lucru căruia i se dăruieşte un nume. Au apărut vibraţiile caracteristice prieteniei (accentuate), responsabilităţilor, comunicării, a talentului pedagogic. Întrucât vibraţia numelui de botez este identică cu cea a datei de naştere, înclin să afirm că numele a fost ales cu înţelepciune.

Caracteristicile vibraţiei dată de numele Warren sunt de importanţă primordială, fiind ca un fel de trambulină spre ceea ce îşi doreşte. Am să amintesc câteva dintre aceste atuuri ascunse sub vibraţiile componente ale numelui, dat fiind faptul că pe baza acestor vibraţii nativul îşi stabileşte relaţiile: autodisciplinat, simţ al umorului, talent actoricesc, dorinţă de recunoaştere, etc.

Observaţii/Concluzii:

  • În urma botezului au fost mult accentuate vibraţiile avute din data naşterii, totuşi au mai rămas altele care lipsesc. Ele au legătură cu manifestarea fizică a emoţiilor. Despre această vibraţie am să scriu un articol separat, căci ea lipseşte la majoritatea persoanelor la care le-am făcut analiza numerologică. Se pare că această vibraţie reprezintă un punct de frontieră destul de greu de trecut…

  • Autodisciplina, chiar dacă apare ca o rezultantă a botezului, se ajunge la manifestarea ei printr-o educaţie începută destul de timpuriu.

  • Talentul de actor, primit tot prin botez, odată conştientizat, l-a făcut să caute destul de devreme metode de a îşi însuşi şi de a-şi corecta defectele care ar putea pune în pericol rolul ales să fie jucat.

7. Balanţa.

Întotdeauna există o greutate, o misiune de îndeplinit, după care ne este ghidată (în mod discret) viaţa. Această „greutate” este pusă în balanţa fiecărei persoane în parte, indiferent de locul naşterii, culoarea pielii, religie sau situaţie financiară.

Cea care apare la Warren este o combinaţie a două energii foarte puternice, între care a trebuit să găsească el însuşi soluţia de împăcare. Se pare că soluţia găsită de Warren a fost bună, căci orice fel de comportament eliminatoriu a „celorlalte” lumi, a fost urmat de incidente în viaţa personală.

Înclin să descriu un pic mai artistic acest lucru… Două săbii se incomodează una pe alta într-o singură teacă, dar pe Pământ e loc suficient pentru amândouă!

Observaţii/Concluzii:

  • Folosind şi dezvoltându-şi mai mult partea logică, lui Warren i-a fost destul de greu să înţeleagă lumea artiştilor şi a oamenilor spirituali.
  • Contactul cu altfel de lumi decât cea corespunzătoare lui s-a realizat doar cu personalităţile reprezentante ale acelor lumi şi doar dacă a fost nevoit.

8. Emoţii şi manifestarea lor.

Chiar dacă lui Warren îi este mai puţin caracteristică manifestarea emoţiilor, ea totuşi există. Una dintre manifestările emoţiei de tip mental este siguranţa cu care îşi susţine punctele personale de vedere, mai ales că inteligenţa îl ajută să aibă suficientă răbdare până la adunarea dovezilor. Dacă a avut cumva dubii în legătură cu propriile probleme de tip emoţional, atunci a căutat să înveţe de la persoane alese de el însuşi. Este posibil ca Warren să refuze recomandările făcute de altcineva, fără a avea şi dovezi aduse.

Observaţii/Concluzii:

  • Este un bun observator al lumii înconjurătoare, a detaliilor care scapă celor mulţi.
  • Pe baza observaţiilor, este posibil ca să tragă profit personal din detaliile scăpate altora. Poate fi vorba despre o idee sau un mod de comportament care este necorespunzător societăţii.

9. Oglinda din exterior.

Oglinda este prima impresie lăsată la contactul direct cu lumea înconjurătoare.

Despre prima impresie pe care mi-a lăsat-o Warren am vorbit la începutul articolului. Pentru că am vrut să aflu ceva mai mult (curiozitatea asta a mea…), despre ce, cum, care şi mai ales de ce, am realizat această analiză din punct de vedere numerologic.

Observaţii/Concluzii:

  • Pentru a putea păstra o imagine publică corespunzătoare, Warren a avut grijă să-şi manifeste fizic, în public, doar succesele înregistrate.
  • Propriile slăbiciuni şi/sau frici au fost studiate îndelung şi îndreptate destul de devreme, folosind diverse metode, fie învăţate (cărţi sau cunoscuţi), fie instinctul l-a ajutat în găsirea soluţiilor.

– va urma –

carte-vizita-online

 

Comments are closed.

%d bloggers like this: