WARREN BUFFET

 

Titlu-Versiunea-Extinsa

– primele părţi pot fi citite aici şi aici

10. Oglinda din interior.

Sunt lucruri care se schimbă, dar sunt şi lucruri care rămân la fel pe toată durata vieţii. Este vorba despre imaginea care există în interiorul nostru, o fiinţă care gândeşte în mod liber. De cele mai multe ori manifestăm în lumea fizică puţin din ceea ce reflectă ea, pe o durată de timp limitată.

Care este imaginea din interiorul lui Warren? Care sunt reflecţiile ei?

Lui Warren îi place să vadă lumea din jurul lui fericită. Fiind o persoană căreia îi displace singurătatea, pentru a avea în jurul lui oameni a învăţat să citească emoţiile celorlalţi. Pe baza acestui talent, a luat de multe ori în mâini frânghiile în societate, dând idei, soluţii la probleme, înveselind, etc. Întotdeauna când a făcut ceva, a aşteptat şi recompensa. În caz aşteptările lui s-au dovedit a fi zadarnice, atunci s-a retras şi a şters de pe lista lui acea persoană.

Observaţii/Concluzii:

  • Întotdeauna ia plăcut să fie „cel mai” dintre toţi, iar pentru asta a muncit mult de tot, inclusiv cu el însuşi.
  • Ca elev, atitudinea de „supus” e doar aparentă şi adoptată pe perioade scurte, căci mereu a încercat să îşi depăşească „profesorii”.
  • Tenacitate, ambiţie, răbdare. Sunt câteva cuvinte care pot descrie imaginea din interiorul lui Warren, cea reflectată şi în exterior până la 36-40 de ani. Apoi… de obicei începem să adunăm ceea ce am semănat. Cam aşa se spune. :)

11. Comportament

În lumea fizică, modul în care ne executăm acţiunile de manifestare ne sunt dictate de către cei din jur. Chiar dacă este ceva înăuntrul nostru care se opune, ne executăm, ne supunem acestor lucruri, căci ele ne sunt dictate chiar de propria noastră conştiinţă.

Deci, care este comportamentul lui Warren? Numerologia ne spune că Warren a căutat toată viaţa să facă tot ce a fost posibil pentru a asigura condiţii cât mai bune pentru el însuşi şi pentru familia lui.

Observaţii/Concluzii:

  • Warren şi-a asumat responsabilitatea familiei şi se achită în continuare de obligaţiile care îi revin în urma asumării unei astfel de alegeri.

12. Instinctul.

Există o parte din noi care ne face să cunoaştem dinainte ceea ce ne-ar putea face fericiţi. În cazul lui Warren, înclin să cred că toate responsabilităţile care revin în urma întemeierii unei familii, au fost acceptate cu uşurinţă. Este posibil ca aceste sarcini asumate i-au asigurat o cantitate destul de mare de energie.

Observaţii/Concluzii:

  • Fiecare persoană îşi stabileşte un fel de motor interior, care se mişcă cu rapiditate atunci când persoana are în minte (sau în suflet) un obiectiv.
  • Obiectivul lui Warren este asigurarea unei stări de armonie în cadrul familiei proprii, din toate punctele de vedere: emoţional, psihic şi financiar.

13. Dorinţa.

Dincolo de motorul a cărui funcţionare este dată de ceea ce constituie un obiectiv cu caracter permanent, mai avem şi alte mici „motoraşe” care ne pun în mişcare în alte direcţii. Aceste mici „abateri” sunt ca o rezultantă a unor dorinţe sufleteşti, a unor lucruri care ne atrag atenţia.

În cazul lui Warren au fost mai multe, prin urmare şi efectele sunt mult reduse în cazul manifestării. Se disting două ca număr. Chiar dacă are tendinţa de a fi „cel mai cel”, atunci a trebuit să accepte faptul că întotdeauna se va găsi cineva care e „mai” decât el însuşi. Pentru a putea învăţa, a acceptat locul secund, cel puţin în lucrurile care îl depăşesc. Un alt aspect dat de motivaţiile interioare este manifestarea unui mod de gândire şi acţiune mai liber. Este posibil ca această dorinţă ascunsă să îl fi ajutat mult în dezvoltarea comunicării cu cei din jur.

Observaţii/Concluzii:

  • Vibraţia caracteristică libertăţii, a dorinţei acute de a o avea, este o vibraţie care poate produce destul de multe probleme la manifestare. Dată fiind viteza rapidă de circulaţie a acestei viteze, este posibil ca ea să se manifeste printr-un limbaj liber referitor la sex, căci astfel de persoane ajung destul de devreme să îşi conştientizeze aceste nevoi.
  • O altă latură, un alt mod de manifestare a acestei vibraţii este tendinţa de a provoca, de a da idei prin comunicare celor din jur.

14. Vibraţiile reale de manifestare

Fiecare om dispune de o cantitate de energie egală. Diferenţele apar (cel puţin una dintre ele este menţionată aici) atunci când această energie este distribuită de către om spre ceea ce îl atrage, spre ceea ce are înclinaţii. Astfel, unii oameni au tendinţa de a depune foarte multă energie în conturarea unor idei, a unor planuri care să ducă la realizarea acestor idei şi începerea lor. Energia lor, după depunerea acestor consumuri, este prea redusă pentru a şi finaliza acea idee până la stadiul de materializare. Sau, pot continua idei preluate şi să le ducă la stadiul final. Sau, au idei dar le este greu să înceapă, lipsindu-le „viziunea”. Aici este vorba despre anumite oprelişti date, fie de ordin financiar, de convingeri sau de mentalităţi personale. Variantele sunt multiple, ceea ce trebuie reţinut este faptul că energia şi-o împarte omul în cantităţi diferite în realizarea unui obiectiv, căci acel vis/obiectiv, trece prin trei etape distincte. Ideal, bineînţeles, ar fi ca această energie să fie împărţită în mod egal! Totuşi, numerologia mi-a dezvăluit cum se poate determina tendinţa pe care o are în mod nativ omul şi care sunt înclinaţiile lui naturale.

Warren este în mod preponderent un continuator de idei, luând atât din surse externe cât şi prelucrându-le pe cele care îi vin. Puterea lui a finaliza este foarte mică, îndrăznesc să spun că este inexistentă.

Observaţii/Concluzii:

  • Astfel de oameni pot lucra doar în echipă. Singura dificultate constă în faptul că îşi doreşte să ocupe locul de frunte în echipa respectivă. Pentru asta este nevoie de multă, foarte multă muncă depusă chiar de el însuşi.

– va urma –

carte-vizita-online

%d bloggers like this: