WARREN BUFFET – ultima parte –

Titlu-Versiunea-Personalizata

Primele părţi sunt publicate aici, aici şi aici.

15. Vibraţii în deficit energetic.

Există o frază care a făcut înconjurul lumii încă din antichitate. Cunoaşte-te pe tine însuţi şi vei cunoaşte tot Universul! Întradevăr, aşa şi este. Singura problemă este… Cât de bine te cunoşti?

Da, cunoaşterea de sine poate dura mult, foarte mult timp. Cu cât trece timpul, avem surpriza să descoperim lucruri noi despre noi înşine, unele plăcute, altele mai puţin. Descoperi lucruri pe care le faci din instict, de parcă altcineva ţi-ar prelua corpul fizic, iar acele fapte manifestate, de importanţa lor, conştientizăm abia „după”.

Tot ceea ce face numerologia este să îţi arate propriul tău comportament. Atât. Despre cauzele reale ale acestui comportament poate oferi răspunsuri foarte vagi şi difuze. Răspunsurile, în caz că sunt oferite de către cineva, sunt bazate mai mult pe presupuneri sau pe experienţe personale care ţin de studiul profund în domeniul spiritualităţii.

Vibraţiile în deficit sunt lecţiile de viaţă la care am rămas restanţi, acordând foarte puţină energie personală spre aceste canale energetice. Pentru o mai bună înţelegere a acestui subiect, să vedem care este lecţia de viaţă a lui Warren.

Spre surprinderea mea, am descoperit că este vorba despre o „nişă” energetică care apare la marea majoritate a oamenilor. Lui Warren îi place foarte mult să fie înconjurat de oameni, fie că este vorba despre propria lui familie, fie că relaţiile cu comunitatea se realizează în mod constant prin diferite metode. Ei bine, lecţia lui se referă la dezvăţul unui mod de viaţă super agitat, cu o mulţime de obligaţii şi responsabilităţi, şi învăţarea modului de viaţă caracteristic unui personaj ascet, unde relaţiile cu exteriorul sunt limitate la minim.

Observaţii/Concluzii:

 • Frica de singurătate este un prag greu de trecut în astfel de momente.

 • La fel de greu de trecut este senzaţia de inutilitate încercată de oricine care se află în astfel de cazuri.

16. Temperamentul.

În articolul anterior pomeneam despre o cantitate de energie de care dispunem şi cum o împărţim. Aici voi vorbi despre propriile noastre vocaţii, magnetii interiori, cei care ne atrag energia de manifestare în realizarea de obiective. Magneţii noştrii personali şi activarea lor se face doar după regulamentul nostru personal interior, după activarea unor anumiţi centrii caracteristici. Activarea se face doar după primirea unor anumite impulsuri.

Să revin la Warren, să descriu cât mai exact temperamentul lui. Fac un fel de recapitulare a consumului de energie specific. Pentru începerea de proiecte şi continuarea lor energia este împărţită în mod aproape egal. Pentru finalizare, repetiţie foarte puţin. Asta înseamnă că mintea lui este mai tot timpul activă, fiind foarte atent la ceea ce se petrece în jur. Manifestarea lui fizică este destul de cumpătată. Singurul lucru care îl poate face să se mişte foarte repede este cel care este asigurat de emoţiile lui personale, de lucrurile de care s-a ataşat, mai mult sau mai puţin conştient. Din punct de vedere intuitiv, Warren este un om mai puţin dotat. Este posibil că singurele dăţi în care a acţionat bazându-se doar pe intuiţie au fost doar implicarea lui temporară în continuarea unor acţiuni cu caracter umanitar.

Observaţii/Concluzii:

 • Este posibil ca Warren să fie un om care se plictiseşte foarte repede.

 • Întotdeauna ţine cont şi de dorinţele personale în tot ceea ce face. De multe ori, poate că a exagerat, preferând să domine în relaţiile pe care le are deja sau în cele pe care doreşte să le stabilească.

 • Îi displace să lucreze în echipă, preferând să evite acest lucru cât se poate de mult.

17. Acumulări energetice maxime.

Atunci când energia acumulată atinge pragul maxim (cel care poate fi suportat de persoana în cauză) au loc nişte evenimente care ne răstoarnă, într-un fel spus, modul nostru de gândire. Referirea la acumulare maximă din punct de vedere vibraţional, este o imagine virtuală, căci ea cuprinde un ansamblu de fenomene manifestate, fiind vorba despre dezvoltarea unui echilibru relativ dintre corpul fizic, cel intelectual şi cel emoţional. Atunci omul este gata să facă faţă unor noi experienţe, să treacă la un alt nivel de evoluţie.

În cazul lui Warren, aceste acumulări au atins pragul maxim în jurul vârstei de 30 de ani şi 57. Dar mai există şi perioada de ani cuprinsă între naştere şi vârsta de 30. Despre toate aceste lucruri pot spune acum doar bazându-mă pe informaţiile din numerologie. De veridicitatea lor o pot verifica doar după citirea biografiei lui. Deocamdată, de adevărul acestor afirmaţii m-am convins doar după ce mi-am făcut propria mea analiză şi a mai multor persoane cunoscute de-a lungul vieţii.

În prima perioadă menţionată de viaţă, cea dintre naştere şi vârsta de 30 de ani, Warren a avut o situaţie financiară destul de bună. Pentru că şi-a dat seama destul de devreme de importanţa situaţiei financiare, de rolul pe care îl joacă acest aspect în societate, a mai conştientizat şi faptul că dependenţa lui personală este asigurată doar dacă se conformează unor anumite reguli, stabilite de către cei care îl susţin financiar. Unele dintre aceste reguli i-au plăcut mai puţin, aşa că a căutat să se elibereze de aceste obligaţii. Această mişcare s-a produs în jurul vârstei de 30 de ani.

În perioada dintre 30 şi 57 de ani, Warren a reuşit să găsească o multitudine de posibilităţi de a scoate venituri, şi, pe de altă parte, a şi risipit mult.

De la 57, cu puţin înainte de a împlini această vârstă, ritmul de viaţă a început să se încetinească. Multe dintre dorinţe au fost satisfăcute. Multe dintre nevoile personale au fost acoperite. În acest caz, ce poate face un om? Numerologia ne spune că Warren şi-a îndreptat energia spre alte canale. Multe dintre aceste canale au fost neglijate, cum ar fi cele care se manifestă prin efort fizic şi cel care ţine de plăceri personale sufleteşti.

Observaţii/Concluzii:

 • Fiecare formă de manifestare în lumea fizică este o consecinţă, o rezultantă, a modului nostru de gândire.

 • Modul nostru de gândire este diferit de la persoană la persoană. El poate fi însuşit şi acceptat prin diferite metode: fie am fost educaţi în acest mod, fie ne alegem singuri, fie este ales făcând o combinaţie dintre cele două.

 • Schimbarea face parte din normalitate şi are loc când se stabileşte acel echilibru energetic de care am pomenit mai sus, iar rolul ei este acela de a ne schimba modul de gândire, implicit cel de manifestare.

18. Mentalităţi şi convingeri.

Ori de câte ori se apropie timpul pentru o schimbare, se ivesc anumite „bariere” pe care abia atunci le conştientizăm. Este vorba despre unele convingeri personale, de unele mentalităţi de care ne izbim.

Pentru Warren prima barieră vibraţională energetică autoimpusă a fost însăşi teama de a face vreo schimbare! Apoi, chiar dacă a trecut de acest prag, a mai descoperit şi ceea ce înseamnă responsabilitatea care rezultă în urma propriei schimbări. Ultima mentalitate este una destul de ciudată, zic eu. Dacă toată viaţa i-a plăcut să joace doar rolul de conducător, acum este pus în situaţia de a face acest lucru şi în realitate.

Observaţii/Concluzii:

 • Este posibil ca în ultima perioadă să aibă şanse de reuşită, de succes, doar proiectele, ideile, pe care începe (le are) el însuşi,lăsându-i pe alţii să se ocupe de continuarea lor.

 • De asemenea, au şanse de reuşită proiectele pe care le duce la stadiul de finalizare. Toate aceste lucruri au un singur rost, cel de a stabili un echilibru energetic.

19. Intersecţii.

Suntem conştienţi de ceea ce suntem? Care ne sunt lucrurile care ne plac cu adevărat? Modul de viaţă actual este singurul posibil? De ce sunt capabil?

Sunt doar câteva întrebări la care căutăm răspunsuri, ne dăm răspunsuri, doar atunci când ne aflăm în momentele cu aspect de intersecţii. Atunci, chiar dacă eşti pus în dilemă, în cazul de a alege, chiar trebuie să alegi! Astfel de intersecţii se află întotdeauna în locurile potrivite şi în momentele potrivite, acea suprapunere având loc inclusiv cu corpul nostru fizic.

Lui Warren i-a apărut prima intersecţie în jurul vârstei de 30 de ani. Este posibil ca în această perioadă să fii cunoscut pe cea care a devenit soţia lui. De asemenea, există şi posibilitatea ca să conştientizeze şi nevoile celor din jur. Această conştientizare se datorează şi relaţiei mai apropiate apărută în acest interval.

În jurul vârstei de 39 de ani a apărut din nou un moment în care a trebuit să decidă. Chiar dacă luăm decizii foarte des, atunci, în astfel de momente, decizia este de cu totul altă natură. La Warren apare o situaţie destul de bizară, dat fiind şi contextul vârstei biologice. Înclin să cred că Warren a decis luând în calcul propriile nevoi personale, fără a se gândi la repercusiunile deciziei asupra persoanelor implicate. Este posibil ca rolul lui Warren atunci, în locul şi momentul respectiv, să fii fost unul temporar, asemănător cu al unui catalizator.

La vârsta de 48 de ani a mai avut loc o mică cumpănă. Deşi fiecare intersecţie prin care a trecut a lăsat fiecare urmele ei, decizia luată de Warren a fost una care a hotărât să pună punct definitiv unor aspecte personale. Este posibil ca în această perioadă imediat următoare să descopere ce semnificaţie are compasiunea faţă de cei din jur.

În jurul vârstei de 57 de ani, este posibil ca Warren să fii avut pentru prima oară lista cu sarcini şi responsabilităţi oarecum finalizată. Drept urmare, tot ce îi rămâne de făcut este să călătorească şi să dăruiască din cele învăţate din propria experienţă acumulată de-a lungul vieţii.

Observaţii/Concluzii:

 • Pentru e evita o pierdere din timp din partea Dumneavoastră, am să caut să vă ofer o explicaţie plauzibilă în cazul cuvântului „catalizator”. Rolul unui catalizator uman este unul simplu. Atunci când este nevoie de a evidenţia anumite calităţi ale unei alte persoane, el este trimis să trezească în acea persoană calităţi aflate în stare de hibernare. La atât se limitează rolul lui, căci din această relaţie, catalizatorul iese neschimbat, iar cealaltă persoană se „transformă”, având în vedere circulaţia noilor energii deblocate.

 carte-vizita-online

%d bloggers like this: