WARREN BUFFET

Warren-Buffett-Numerograma-01L-am urmărit în câteva interviuri şi mi-a plăcut lejeritatea lui în modul de comunicare, deschiderea caracteristică unui om sincer cu el însuşi şi aparenţa de copil-matur.

Am vrut să aflu cine este Warren Buffet, ce „zestre” a primit la naştere, care a fost calea urmată şi cum a reuşit să fie cunoscut ca unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume… şi din cei mai retraşi totodată.

 

Data naşterii : 30.08.1930

Numele şi prenumele : WARREN BUFFET

Titlu-Versiunea-Prescurtata

1. Data naşterii.

Warren este dominat de elementul foc. Dintre celelalte elemente, doar pământul apare, în cantitate destul de redusă.

Observaţii/Concluzii:

 • Lui Warren îi displace singurătatea, indiferent de forma ei manifestată. Din instinct îi place să se înconjoare cu oameni.
 • Elementele apă şi aer lipsesc. Prin urmare, şi manifestarea emoţiilor este foarte redusă. Aş înclina să cred că „simte” emoţia mai mult cu mintea.

2. Vibraţiile zilei de naştere.

Sunt vibraţiile care ne arată talentele native, cele care se manifestă de timpuriu, încă de la o vârstă fragedă.

Warren, încă de mic copil, a manifestat o deschidere spre comunicare, făcând acest lucru cu destulă uşurinţă şi cu viteză mare de articulare a cuvintelor. La fel, a manifestat o capacitate de a visa şi a imagina foarte mare. Uneori, un astfel de talent se întinde dincolo de lumea fizică, autorul unor astfel de vise trăind el însuşi în acea lume, cu personajele alese de el, având o organizare bine rânduită. Într-o astfel de lume tu ordoni, tu execuţi, căci tu eşti singurul în măsură se facă ordine. Prin urmare este destul de timpuriu manifestat talentul şi capacitatea de a discerne lucrurile care îţi plac cu adevărat.

Observaţii/Concluzii:

 • Capacitatea de a discerne este realizată şi conştientizată doar când „jocul” imaginaţiei este prelungit şi în realitate, în lumea celor mari. Dacă rodul imaginaţiei deranjează lumea celor mari, atunci apare posibilitatea de a aluneca pe extremele date de imaginaţie. Cu alte cuvinte, ori se încetează „joaca”, ori caută toată viaţa să facă acea lume „din afară” după cum vrea el.

3. Ziua de naştere

Zero-ul din ziua de naştere îmi arată că manifestarea caracteristică a numărului 3 (uşurinţa de a câştiga bani, popularitate, mulţi prieteni, atracţie către sexul opus, natură critică, egoism, foarte legaţi de familie şi tradiţie, etc) este oarecum atenuată, încetinită.

Observaţii/Concluzii:

 • Toate aceste manifestări au fost folosite din plin de-a lungul vieţii. Sunt lucrurile pe care se bazează Warren cu siguranţă, fiind atuurile lui native.

4. Vibraţiile combinate

Sunt de nivel mediu, ca putere energetică. Lui Warren îi sunt prezente vibraţiile combinate care l-au ajutat pe drumul parcurs de-a lungul vieţii, şi anume: datorită vibraţiei date de elementul predominant, este o fire activă, cu o gândire bazată mai mult pe logică (prin urmare acţiunile lui sunt bazate mai mult pe o natură raţională) şi cu o capacitate de realizare a dorinţelor pe baza unor planuri bine puse la punct, până la cel mai mic detaliu.

Observaţii/Concluzii:

 • Este posibil ca toată viaţă lui să fie organizată şi executată întotdeauna pe baza unor astfel de planuri bine conturate şi studiate până la cel mai mic detaliu.

5. Vibraţia natală

Vibraţia dată de ziua de naştere este de natură „explozivă”. Prin urmare, pentru a putea echilibra o astfel de natură, lui Warren i s-a dat o vibraţie natală corespunzătoare unei vibraţii liniştitoare, care are rolul similar unei „frâne” absolut necesare. Nativ, lui Warren i s-au dăruit responsabilităţi din care i-a fost imposibil să se retragă, cum ar fi crearea unei familii destul de devreme. Alegerea partenerului o face tot pe bază mentală, după cum reiese din analiza datei de naştere. Prin urmare, partenerul corespunde în proporţie de peste 80%  imaginii sale formate despre ceea ce înseamnă familie, partener de viaţă, comportament, etc.

Una dintre problemele pe care le are o astfel de vibraţie nativă este imposibilitatea de a înţelege un punct de vedere diferit de al său.

Observaţii/Concluzii:

 • Alegerea partenerilor şi prietenilor se face după criterii atât personale cât şi după un mod de gândire tradiţionalist.
 • Întotdeauna obţine ceea ce îşi doreşte.
 • Îşi arată modul său de gândire prin ceea ce face.
 • Protejează continuitatea acestui mod de gândire asumându-şi responsabilităţile care revin în urma creării unei familii.
 • Acordă ajutor tuturor celor care îi împărtăşesc modul său de gândire şi de comportament.
 • Fiindu-i îngrădită propria lui libertate, are tendinţa de a se comporta foarte aspru cu cei care depind de el. Prin urmare, şi cei care depind de el vor cere din ce în ce mai mult de la el.

– continuarea aici

 carte-vizita-online

%d bloggers like this: